Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Четвертокурсники біологічного факультету розпочали свою першу педагогічну практику

Онлайн-діагностика виявила в більшості навчально позитивний, бадьорий настрій, студенти впевнені в собі й у тому, що на практиці все буде класно

0 275
Четвертокурсники біологічного факультету – на своїй першій педагогічній практиці у закладах середньої освіти.

Четвертокурсники біологічного факультету розпочали свою першу педагогічну практикуПедагогічна практика як організаційна форма навчання є важливою сполучною ланкою між теоретичною та практичною діяльністю студентів, адже дає змогу закріпити здобуті знання з біологічних і психолого-педагогічних дисциплін, сформувати практичні вміння в реальних умовах освітнього процесу.

Четвертокурсники біологічного факультету розпочали свою першу педагогічну практикуНа початку практики, як заведено, для деталізації окремих психолого-педагогічних завдань з молоддю провели нараду-консультацію, зокрема ознайомили з прикладами виконання аналогічних завдань під час практики студентів старших курсів. Таким чином, використовується метод взаємонавчання, який завжди дає позитивний результат.

Доступ до потрібної інформації студенти мають через  електронну пошту, сайт е-навчання УжНУ, Google Classroom.

Практиканти також ознайомилися з методикою зворотного онлайн-зв’язку за допомогою використання сайту https://www.mentimeter.com. Таку методику можна використовувати і в умовах школи. У нашому випадку на запитання «Який у Вас настрій на початку педпрактики?» студенти відповідали за п’ятибальною шкалою. У більшості цей настрій виявився навчально позитивним, бадьорим (4,6 бала), студенти впевнені в собі й у тому, що на практиці все буде класно (4,5 бали).

Цікавими стануть результати такої ж діагностики на захисті практики після її завершення.

За інформацією професора Володимира Старости,
керівника практики від кафедри загальної педагогіки та педагогіки вищої школи
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.