З презентацією сучасних аспектів ресторанного бізнесу у Франкфурті ознайомилася доцентка факультету туризму та МК
У фокусі заходу, що відвідала Евеліна Сіра, – барний і ресторанний посуд, столова білизна й інші елементи матеріального забезпечення закладів ресторанного господарства
Презентація стосувалася сучасних аспектів ресторанного бізнесу з фокусом на барний і ресторанний посуд, столову білизну й інші елементи матеріального забезпечення закладів ресторанного господарства.
– Оскільки я викладаю «Організацію ресторанного господарства», то стежу за всіма новинками у цій сфері, щоб потім ділитися зі студентами найактуальнішою інформацією, – розповідає пані Евеліна. – Запрошення на цю виставку мені надіслала на пошту одна з рестораторських груп. Захід дуже сподобався. Крім іншого, особливо цікавим було зрозуміти тренди колірних та естетичних рішень осені-зими 2022–2023. Тож, крім особистих вражень, я ще й здобула корисну професійну інформацію, яка стане в пригоді моїм студентам.