Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Дипломовані математики теж вирушили у самостійне життя

Будьте магістрами не тільки в дипломі – ставайте магістрами свого життя!

0 311
Роки навчання, модулі, заліки, іспити – усе це позаду. А попереду – практика завдовжки в ціле життя. Днями свої дипломи про вищу освіту здобули й магістри математичного факультету.
Михайло Повідайчик
Михайло Повідайчик

Першим до випускників звернувся їхній «студентський батько» – декан факультету Михайло Повідайчик.

Відтак до поздоровлень долучився начальник навчальної частини Анатолій Штимак: «Приємно, що всіх або майже усіх вас знаю особисто, якщо не за іменами, то на обличчя – ми багато часу провели разом. Отримання диплома – це лише перший етап у доросле життя Сподіваюся, що роки, проведені в стінах нашого факультету і університету, дали кожному з вас багато корисного і позитивного. Знання, практичні навички і неодмінно особистий приклад та досвід – це найбільша цінність, яку ми, викладачі-наставники, можемо передати вам, нашим студентам, і радо це робимо. Бажаю кожному з вас реалізуватися в житті. Всі ви яскраві, творчі особистості, кожен має прагнути до вдосконалення, до професійного зростання. Викладачі факультету та університету залишили у ваших думках, серцях частинку себе, свого досвіду, своєї доброти – збережіть це».
Дипломовані математики теж вирушили у самостійне життя
Дипломовані математики теж вирушили у самостійне життяТакож своїх учорашніх студентів привітав і професор кафедри диференціальних рівнянь та математичної фізики Василь Маринець.

Присутні пригадували роки на матфаку, переглядаючи фотоспогади, а випускниця спеціальності «Середня освіта» Вікторія Ангела своїм прощальним словом торкнула струни душ не лише студентів, а й викладачів.

«У перший день, коли прийшла на пари, ніяк не могла зрозуміти дві речі: що пише на дошці Андрій Іванович Моца мовою «епсілон дельта» і що говорить одногрупниця Анюта з Іршавського району. Можу сказати сміливо, що до кінця першого курсу Анюту я вже розуміла. Матаналіз ще не дуже, – говорила Вікторія Ангела й продовжувала: – Ми точно запам’ятаємо, як ходили нескінченну кількість разів здавати лабораторні Марії Михайлівні, навіть у суботу й неділю! Як сиділи на п’ятих парах у Мирослави Сергіївни, бо вона хотіла з нами «взяти ще парочку таких красивеньких інтегральчиків». Я назавжди запам’ятаю, як мені Юрій Васильович поклав 89 балів на заліку… Хочу побажати нам, щоб всі наші мрії і задуми справджувалися, щоб ми впевнено йшли до тих цілей, які собі поставили! І щоб ми були магістрами не тільки в дипломі, а кожен з нас був магістром свого життя!»

Врешті омріяні дипломи магістрів отримали 44 випускники денної та 21 –заочної форми навчання спеціальностей «Cередня освіта», «Математика» та «Прикладна математика».

Ксенія Шокіна,
фото Vadim Surmay
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.