Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Вчена рада рекомендувала претендентів на здобуття стипендій Кабінету Міністрів для молодих учених

Ректор вручив нагрудний знак МОН України «За наукові та освітні досягнення» Василю Гарагоничу, атестат професора – Уляні Михайлишин, грамотою за плідну роботу та з нагоди ювілею нагороджено Василя Дьордяя

0 413
7 лютого Вчена рада УжНУ у складі 56 осіб зібралася на робоче засідання.

Вчена рада рекомендувала претендентів на здобуття стипендій Кабінету Міністрів для молодих ученихНасамперед розглянули атестаційні справи. Відтак проректор із наукової роботи УжНУ Ігор Студеняк інформував про рекомендацію претендентів на здобуття стипендій Кабінету Міністрів України для молодих учених:

Вчена рада рекомендувала претендентів на здобуття стипендій Кабінету Міністрів для молодих учених«Науково-технічна рада розглянула напрацювання дев’яти науковців, зокрема публікаційну, ґрантову, науково-дослідницьку діяльність. Звернула увагу на кількість публікацій у Scopus, Web of Science. У результаті понад 100 балів отримали п’ятеро осіб, яких рекомендуємо на здобуття премії».

Серед них – Тетяна Бабука, старша наукова співробітниця науково-дослідного інституту фізики і хімії твердого тіла; Людмила Горзов, доцентка кафедри дитячої стоматології; Віктор Заборовський, професор кафедри цивільного права та процесу; Артем Погодін, старший науковий співробітник науково-дослідної частини; Максим Фізер, доцент кафедри органічної хімії. Найактивнішим за кількістю кандидатів був хімічний факультет».

До слова, роботу колективу хімфаку «Стратегія спрямованого синтезу протипатогенних галоген-/халькоген-вмісних конденсованих аза-гетероциклів реакціями електрофільної циклізації» рекомендували на здобуття Премії Верховної Ради України для молодих учених.

Також представили кандидатів на отримання іменних стипендій для студентів.

Під час заходу ректор вручив нагрудний знак МОН України «За наукові та освітні досягнення» Василю Гарагоничу, атестат професора – Уляні Михайлишин. Грамотою за плідну роботу та з нагоди ювілею нагороджено Василя Дьордяя.

Ольга Брайлян
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.