Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Факультет МЕВ випустив своїх бакалаврів

З-поміж майже сотні свіжоспечених фахівців за напрямами підготовки «Міжнародні економічні відносини», «Міжнародна інформація» та «Філологія» дванадцятеро здобули дипломи з відзнакою

0 389

Факультет МЕВ випустив своїх бакалаврів

Майже сотня студентів факультету міжнародних економічних відносин денної та заочної форм навчання днями завершили свій шлях до отримання дипломів бакалавра.
Микола Палінчак вручає диплом
Микола Палінчак вручає диплом

Першим вітальне слово до випускників виголосив декан факультету Микола Палінчак: «За роки навчання ви здобули не тільки знання, а й багатьох друзів, збагатилися життєвим досвідом, а професорсько-викладацький колектив робив усе, щоб ви були не тільки фахівцями своєї справи, а й патріотами нашої держави».

До вітань долучилися й завідувач кафедри міжнародної політики Ален Панов та депутат Закарпатської обласної ради Андрій Андріїв.

Спільно переглянули фотоспогади про навчання на факультеті й перейшли до найбільш животрепетної миті.

Дипломи вручили бакалаврам за напрямками підготовки «Міжнародні економічні відносини», «Міжнародна інформація» та «Філологія», 12 документів про вищу освіту виявилися з відзнакою.

Факультет МЕВ випустив своїх бакалаврівСвоєю чергою, випускники подякували викладачам за науку, батькам – за підтримку, а однокурсникам – за веселе та насичене факультетське життя.

Нехай вам щастить!

Медіацентр УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.