Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Фізичний факультет вперше за чотири роки обрав найгарнішу першокурсницю

На «Між УжНУ – 2018» фізфак представить Юлія Баран!

0 687

Фізичний факультет вперше за чотири роки обрав найгарнішу першокурсницю

Факультет, який протягом останніх років славився нестандартним святкуванням Дня першокурсника, вирішив урізноманітнити студентське життя неповторним дійством у форматі «Міс фізичний факультет – 2018».
Іван Граб та Олександр Олень
Іван Граб та Олександр Олень

З перших хвилин увагою залу заволоділи молоді й амбіційні ведучі, колишні студенти підрозділу Іван Граб та Олександр Олень.

Володимир Лазур:
Володимир Лазур:

З привітальними словами звернувся до всіх присутніх і декан фізичного факультету Володимир Лазур: «Я можу гордо сказати, що це найвеличніше свято на фізичному факультеті. Наших першокурсників чекає важка, проте плідна праця протягом наступних шести років в одній із найскладніших галузей науки. Але сьогодні ми не на цьому будемо акцентувати. Вся наша увага – новобранцям фізфаку.

Дорогі першокурсники, я бажаю вам добра, щастя, процвітання, а головне – явити світові нових Ейнштейнів».

Володимир Юрійович дав обіцянку зробити наступний день вихідним, за умови якщо вечір удасться бездоганним. А яке ж свято без фото з деканом? Селфі – в студію!

Фізичний факультет вперше за чотири роки обрав найгарнішу першокурсницюПерший хвилюючий момент – вихід конкурсанток у діловому стилі, адже справжній леді притаманні такі риси характеру як стриманість, упевненість в собі, цілеспрямованість.

Олександр Білак
Олександр Білак

Аби підтримати красунь на свято завітав і заступник міського голови Олександр Білак, який висловив привітання від імені міської ради: «Ми й надалі будемо підтримувати фізичний факультет. У вас тут тільки чарівні і сміливі дівчата, тому кожна з них уже перемогла».

«2 гігабайти»
«2 гігабайти»

Щоб додати цікавості, ведучі звернулися до залу з інтерактивом, пожартували з гостям, улаштували традиційну перекличку курсів. Додали вечору ще порцію гумору команди КВН «Дробовик бітбоксер» та «Райдужний єнот».

Українки – найгарніші дівчата, а українки, які навчають на фізичному факультеті, ще й найрозумніші. Продемонструвати це вирішили й конкурсантки у другому виході – «Українському». Саме продефілювавши у національному вбранні дівчати довели, що їхня врода незрівнянна. Аби переконати присутніх, що міс повинна бути не тільки вишуканою й гарною, а й розумною та кмітливою, провели інтелектуальний конкурс.

Фізичний факультет вперше за чотири роки обрав найгарнішу першокурсницюФізичний факультет вперше за чотири роки обрав найгарнішу першокурсницюЗа кілька хвилин сцену підкорювала ще одна команда КВН – представники фізичного факультету з промовистою назвою «2 гігабайти». Наприкінці до них приєднався Олександр Кудін – один із натхненників творчих подій на факультеті – разом із іншими хлопцями виконали своєрідний гімн рідного факультету. Вразила своїм незабутнім голосом Маріанна Жеймонська у композиції Океану Ельзи «Я так хочу».

Гостям заходу представили короткий відеоролик про підготовку дівчат до цієї масштабної події, підготувавши всіх до головного – «Вечірнього» – виходу.

Юлія Баран
Юлія Баран

Допоки журі відлучилися підраховувати голоси, увагою залу заволоділа одна з учасниць конкурсу Валерія Фонтош, продекламувавши вірш Ліни Костенко «Я егоїстка? Мабуть, ви праві». Відтак Роберт і Беата Чабіни виконали діодне шоу.

Найпершими оголосили номінації, які обирали не члени журі. «Міс фото» стала Валентина Руснак, яка за кілька хвилин виборола ше один титул – «Міс глядацьких симпатій».

Тримаючи інтригу, поступово називали інших лауреаток: «Міс грація» – Тетяна Петришинець, «Міс ніжність» – Надія Кастровська, «Міс вишуканість» – Владислава Гарбуз, «Міс чарівність» – Дарина Коровська, «Міс посмішка» – Юлія Баран, «Міс елегантність» – Валерія Фонтош, «Міс оригінальність» – Валентина Руснак, «Міс загадковість» – Мирослава Кресяк.

Настала найвідповідальніша мить… І «Міс фізичного факультету»… – Юлія Баран!

Вітаємо всіх дівчат з перемогами, бажаємо наступних усіпіхів у всіх починаннях, а Юлії – гідно представити факультет на «Між УжНУ – 2018».

Вікторія Кенідра
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.