Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Фізики УжНУ відвідали підприємство «Jabil»

Студенти різних курсів дізналися про історію компанії, новітні технології виробництва; також молодих фахівців запрошували на роботу й розповідали про можливості кар’єрного зростання

0 244

Фізики УжНУ відвідали підприємство «Jabil»Фізики УжНУ відвідали підприємство «Jabil»

Фізичний факультет УжНУ готує конкурентоспроможних фахівців. Інженери, техніки, програмісти мають широкі можливості реалізації, зокрема й на підприємствах з іноземними інвестиціями, які функціонують на Закарпатті й дедалі розширюються.

На одному з таких заводів – «Jabil Circuit» – фізики УжНУ нещодавно мали екскурсію. Здобувачів фаху супроводжували викладачі В. Рубіш, А. Сусла, В. Біганич, В. Кривський.

Підприємство, розміщене неподалік від Ужгорода, виготовляє електроніку для телекомунікаційної сфери, «розумних будинків», автомобільної галузі.

Фізики УжНУ відвідали підприємство «Jabil»Під час візиту студенти різних курсів дізналися про історію компанії, новітні технології виробництва. Також молодих фахівців запрошували на роботу й розповідали їм про можливості кар’єрного зростання.

«Нам розказали про те, ким може бути на «Jabil» студент чи випускник фізичного факультету. Можна розпочати із роботи оператором, а якщо успішно пройти тестування, то беруть на вищі посади: або до офісу, або на виробництво інженерами, тестувальниками», – каже голова студради фізичного факультету Світлана Кузьма.

Загалом екскурсія виявилася цікавою та пізнавальною.
Фізики УжНУ відвідали підприємство «Jabil»

Ольга Брайлян
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.