Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

«Літні» гості завершили перший тиждень в УжНУ на факультеті здоров’я та фізичного виховання

Після пізнавальних майстер-класів школярі поринули у світ спорту

0 267
Перший тиждень Літнього університету добіг кінця. Програма для учнів щодня була насиченою, а останній день перед вихідними виявився ще й дуже рухливим та пізнавальним: школярі відвідали факультет здоров’я та фізичного виховання.
Іван Миронюк
Іван Миронюк

Зустрів гостей декан факультету Іван Миронюк, який розповів, що підрозділ здійснює підготовку фахівців за спеціальностями «Фізична терапія. Ерготерапія», «Фізична реабілітація», «Спеціальна освіта (спец. «Олігофренопедагогіка. Логопедія»)», «Фізична культура і спорт» та «Середня освіта (фізична культура)», охарактеризував кожну з них, додавши декілька слів і про спеціалізації.

Ліля Манзулич
Ліля Манзулич

Відтак слово мала студентка ІІ курсу, переможниця конкурсу «Кращий студент Закарпаття – 2019» Ліля Манзулич. Дівчина розповіла про спільні забіги, турніри з плавання та про багато інших заходів, які організовуються студентами і для студентів.

«Літні» гості завершили перший тиждень в УжНУ на факультеті здоров'я та фізичного вихованняДалі на учнів чекав майстер-клас від майстрів спорту з фехтування, учасників Чемпіонату світу «Мушкетери 21 сторіччя».

Під час майстер-класу
Під час майстер-класу

Не менш цікаві майстер-класи підготували доценти кафедри фізичної реабілітації Фелікс Філатов на тему «Кінезіологічне тейпування як допоміжний спосіб відновної терапії» та Богдан Дикий – «Відновлення енергетичних сил організму після розумового навантаження».

Студентки Мирослава Беца та Ліля Манзулич, своєю чергою, теж зуміли зацікавити школярів: «Ми є те, що ми їмо» та «Розвіюємо міфи по бодібілдинг: це простіше, ніж здається» – теми, які дівчата обговорювали з гостями, супроводжуючи розповіді презентаціями.

«Літні» гості завершили перший тиждень в УжНУ на факультеті здоров'я та фізичного вихованняПродовження дня було у такому ж рухливому темпі, оскільки учні поринули у світ спорту не тільки на словах. Розминка, стрибки, волейбол та ігри з м’ячем не залишили нікого байдужими, адже у здоровому тілі – здоровий дух!

Вікторія Кенідра,
фото авторки
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.