Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Магістрів економічного факультету офіційно дипломували

Після урочистої частини омріяні документи про освіту випускникам особисто вручив декан Віталій Сержанов

0 461

Магістрів економічного факультету офіційно дипломували

26 січня зала Вченої ради Ужгородського національного університету зібрала магістрів економічного факультету, їх батьків, друзів і викладачів для урочистого вручення дипломів.
Віталій Сержанов
Віталій Сержанов

Першим вітав випускників декан факультету Віталій Сержанов. Він подякував Збройним силам України за можливість жити, працювати, навчатися та здобувати знання. Звернувшись до студентів, пан Віталій підкреслив: «На ваших молодих плечах лежить майбутнє економіки України. Дивлячись у ваші прекрасні молоді очі, я переконаний, що воно у надійних, потужних руках і належить розумній молоді. Бажаю, щоб знання, які ви здобули протягом навчання на економічному факультеті, допомагали вам у житті й дозволяли надалі розвиватися. І не забувайте, що навчатися потрібно все життя»

Людмила Сахарнацька, Оксана Чубарь, Вікторія Левкулич
Людмила Сахарнацька, Оксана Чубарь, Вікторія Левкулич

Наступною до слова запросили завідувачку кафедри обліку та аудиту Вікторію Левкулич. «Хочеться подякувати за ваші здобутки й досягнення, а також за відгуки, які надаєте, надихаючи нас на вдосконалення. Хочеться побажати, щоб кожен із вас у житті знайшов своє місце, щоб ви надалі зростали й змогли стати тими елементами цілісної системи, яка покликана відбудовувати нашу країну та забезпечувати її розвиток», – наголосила пані Вікторія.

Відтак вітала магістрів завідувачка кафедри економіки, підприємництва та торгівлі Людмила Сахарнацька. Вона подякувала батькам, за те що виростили таких гідних молодих людей. Відтак побажала всім швидшого та справедливого миру, і звернулася до випускників: «Бажаю вам, студенти, й надалі ставити перед собою цілі, щоб ви мріяли та діяли. Щиро вірю, що все прекрасне у вас ще попереду».

Магістрів економічного факультету офіційно дипломувалиТакож до вітального слова приєдналася академнаставниця випускників – доцентка кафедри фінансів і банківської справи Оксана Чубарь. Вона зауважила, що вручення дипломів студентам економічного факультету вперше проходить у залі Вченої ради (зазвичай воно відбувалося у великій залі ректорату), тож ця подія їм точно має запам’ятатися.

Від імені випускників до слова запросили Рейку Болдог, Андріану Малюк та Марію-Вікторію Петканич. Магістрантки дякували викладачам за вкладені у них сили і знання, а батькам – за те, що завжди були поруч і підтримували. У пам’яті молоді назавжди залишаться спогади про навчання, час з одногрупниками та життя в гуртожитку.

Після урочистої частини декан економічного факультету Віталій Сержанов особисто вручав випускникам їх заслужені дипломи.

Анастасія Лабик
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.