Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Майбутні юристи-міжнародники з УжНУ взяли участь у міжнародному форумі щодо шляху України в НАТО

Представницька конференція з нагоди завершення виконання Посольством Литовської Республіки в Україні функції Контактного Посольства НАТО відбулася в Дипломатичній академії України імені Геннадія Удовенка при МЗС

0 129

Майбутні юристи-міжнародники з УжНУ взяли участь у міжнародному форумі щодо шляху України в НАТО

7 грудня в Дипломатичній академії України імені Геннадія Удовенка при МЗС відбулася конференція «Шлях України до НАТО: досягнення та майбутні перспективи». Зібрання організували з нагоди завершення виконання Посольством Литовської Республіки в Україні функції Контактного Посольства НАТО. Мали можливість стати учасниками заходу й студенти юридичного факультету УжНУ.

З вітальною промовою до присутніх на форумі звернувся директор Дипломатичної академії Сергій Корсунський. Також слово мали заступник міністра закордонних справ України Василь Боднар та міністр закордонних справ Литовської Республіки Лінас Лінкявічюс, голова представництва НАТО в Україні Александер Вінніков, директор Центру інформації та документації НАТО Барбора Маронкова, посол Великобританії Джудіт Ґоф та повірений у справах Посольства Канади Руслан Кац.

Майбутні юристи-міжнародники з УжНУ взяли участь у міжнародному форумі щодо шляху України в НАТОЗапрошені спікери обговорили досягнуті Україною успіхи та безпекові загрози, що постають сьогодні перед нашою державою, звернули увагу на потребу продовжувати спільні зусилля щодо питань співпраці з НАТО й активної євроатлантичної інтеграції.

Конференція завершилася дискусією між дипломатами, фахівцями-міжнародниками та учасниками конференції, які мали змогу звернутися з питаннями щодо безпекової ситуації в басейні Чорного та Азовського морів, а також імовірних напрямів поглиблення підтримки НАТО зусиль України в регіоні.

Ніколь Павлик,
студентка ІІІ курсу спеціальності «Міжнародне право»
юридичного факультету
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.