Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Математики визначали «Хто зверху»

Перемогу в інтелектуальній грі здобули хлопці

0 490

Математики визначали «Хто зверху»

Аналог популярної телегри «Хто зверху» днями вперше влаштували на математичному факультеті для студентів усіх курсів. Чим запам’яталася цікава боротьба, дізнавався Медіацентр.

Математики визначали «Хто зверху»Учасники традиційно розділилися на дві команди – хлопців та дівчат. Дружна боротьба виявилася запеклою, насиченою й веселою.

Завдання організатори продумували самостійно: приміром, один із команди мав відгадати, зображення якого визначного математика показують за його спиною; гуртом відповідали на математичні питання на швидкість та ще й стоячи на одній нозі; відтак відгадували пісні «Два кольори» та «108», які чув лише один із членів команди й показував пісню мімікою та жестами; конкурс «Ану позирай» перевіряв логіку учасників; а насамкінець учасникам потрібно було показати 5 математичних термінів (наприклад, командою стати у формі циліндра).

Математики визначали «Хто зверху»«Ніколи раніше не брав участі в чомусь подібному! Дуже сподобалися цікаві завдання, дружний колектив (на матфаку всі свої), справді було з чого посміятися. А конкурс зі складанням фігур з учасників змусив нас стати в прямому сенсі «одним цілим» – є що згадати!», – розповідає четвертокурсник спеціальності «прикладна математика» Вадим Герич.

Перемогу у грі здобули хлопці – вони отримали пам’ятний кубок та грамоти, утім грамотами нагородили й дівчат.

Співорганізаторка гри, голова НТСА Андріана Шовак запевняє, що в мабутньому таку інтелектуальну гру планують влаштувати ще й між студентами та викладачами.

Ксенія Шокіна,
фото Владислави Ганчич
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.