Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На філфаку УжНУ відзначили День друзів

Організував захід старостат філологічного факультету з ініціативи другокурсниці Антоніни Кречко

0 142
Дружба – великий дар. Адже коли у твоєму житті є людина, з якою можна бути собою, яка прийде на поміч у скрутну хвилину, – хіба це не подарунок долі?
Антоніна Кречко розповідає про свою ініціативу
Антоніна Кречко розповідає про свою ініціативу

На філфаку УжНУ відзначили День друзів25 листопада старостат філологічного факультету підтримав ідею студентки Антоніни Кречко організувати важливий для філологів захід – День дружби. Адже вони – вчителі, журналісти чи піарники-рекламісти – фахівці, для яких уміння спілкуватися й знаходити спільну мову з людьми, – вирішальне в професії.

Антоніна каже, що головне завдання заходу вбачала в об’єднанні студентів, підштовхуванні їх до взаємодії. Важливо й те, що участь у події взяли першокурсники, для яких це ще одна можливість ліпше пізнати колектив, знайти більше друзів.

Захід провели на великій перерві. Позитивний заряд емоцій та запальний сміх – ось що насамперед привертало увагу студентів, що проходили поряд. У програмі виявилося чимало цікавих ігор та конкурсів для команд. Переможців нагороджували призами, найголовнішим з яких був авторський пряник від кондитера Валентина Штефаньо. Але за нагороди командам довелося змагатися: згадувати прислів’я про дружбу, відгадувати загадки.

Студентка третього курсу Каріна Негря каже, що такі заходи потрібно влаштовувати якомога частіше: це допомагає згуртувати колектив факультету, познайомити студентів з різних груп. Адже філфак – це велика родина.

На філфаку УжНУ відзначили День друзівУ підсумку змагання перемогла, звичайно ж, дружба! Усі учасники отримали солодкі призи та відчули ціле море позитивних емоцій.

Студентка І курсу відділення журналістики Юлія Дердюк
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.