Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На факультеті туризму та МК – знаннєві жнива

Цьогоріч підрозділ закінчує 60 бакалаврів та 21 магістр

0 439
На факультеті туризму та МК – знаннєві жнива
На факультеті туризму та МК – знаннєві жнива

Завершення навчального року у виші недаремно порівнюють із жнивами – найвідповідальнішим періодом у роботі трударів полів. На факультеті туризму та міжнародних комунікацій Ужгородського університету, як, утім, і в більшості інших підрозділів, закінчується річний цикл підготовки бакалаврів та магістрів і починається підготовка до гідного прийому нового поповнення.

Цьогоріч факультет, за словами декана, кандидата географічних наук, доцента Наталії Габчак, закінчує 60 бакалаврів та 21 магістр.

На факультеті туризму та МК – знаннєві жнива

Наприкінці червня тут завершується відповідальний процес захисту дипломних проектів перед екзаменаційною комісією на чолі з головою – заступником директора департаменту екології та природних ресурсів Закарпатської облдержадміністрації, кандидатом педагогічних наук Михайлом Гайдуром.

За роки навчання студенти факультету, яких тут понад чотириста і котрі здобувають спеціальності «Готельно-ресторанна справа», «Туризм» за рівнем бакалавр, а також магістра із туризмознавства, побували на різних практиках у Польщі, Чехії, Туреччині, Німеччині, Швейцарії, Угорщині, Словаччині, Австрії, США, ОАЕ, Таїланді…

Студенти продемонстрували глибокий рівень знань теорії, добрі практичні навички, а це означає, що в життя входить кваліфікований загін фахівців, які опікуватимуться сферою туризму.

За інформацією професора факультету туризму та
міжнародних комунікацій Василя Гарагонича
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.