Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Навчальний рік на філологічному факультеті розпочався з приємних подарунків

Відремонтована з допомогою словацьких партнерів авдиторія обладнана ноутбуком, проектором, забезпечена підключенням до інтернету

0 258
Даніел Цабан, Павло Паніс та Галина Шумицька
Даніел Цабан, Павло Паніс та Галина Шумицька
До початку нового навчального року студенти та викладачі філологічного факультету мають гарний подарунок – чергове реконструйоване приміщення однієї з авдиторій.
Галина Шумицька та Павло Паніс підписують документи
Галина Шумицька та Павло Паніс підписують документи

8 вересня філологічний факультет вітав високоповажних гостей – Генерального консула Словацької Республіки в Ужгороді Павла Паніса та економічного дипломата Генерального Консульства СР інж. Даніела Цабана.

Предметом зустрічі стало підписання Павлом Панісом та деканесою філологічного факультету Галиною Шумицькою Акту приймання-здачі реконструйованої коштом словацьких партнерів авдиторії.

Відремонтоване авдиторне приміщення обладнане ноутбуком, проектором, забезпечене підключенням до інтернету, що є особливо актуальним у період дистанційного навчання. Метою модернізації приміщення є створення належних умов для користування електронними посібниками та електронними мовними корпусами на лекційних і практичних заняттях та для самостійного навчання студентів передусім словацького відділення.

Ідею створення такої авдиторії запропонувала та активно реалізовувала лекторка словацької мови та культури, знана у Словаччині дослідниця корпусної лінгвістики професорка Яна Кесселова.

Модернізація приміщення виконувалася в межах ґранту № SAMPRS /2020/SG/04 /UA та за фінансової підтримки організації SlovakAid (Словацьке агентство з міжнародного співробітництва з розвитку), через яку  Міністерство закордонних справ Словацької Республіки сприяє розвитку гуманітарної сфери.

За інформацією Наталії Петріци,
завідувачки кафедри словацької філології

 

Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.