Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Одні з кращих у країні: про курси Норвегія-Україна знімають фільм

Глядачам покажуть гендмейдерів, фермерів, кулінарів, виробника лицарського одягу, керівників зелених садиб і навіть музеїв – загалом 11 успішних прикладів колишніх військовослужбовців та членів їхніх сімей

1 144
У кадрі Ольга Шкуро - засновниця Музею гуцульської бриндзі
У кадрі Ольга Шкуро – засновниця Музею гуцульської бриндзі
Сьомий потік курсів перекваліфікації військовослужбовців і членів їхніх сімей «Норвегія – Україна» стартує наступного понеділка. За понад 3 роки занять путівку в нове життя дістали вже близько 200 випускників. Ба більше: курси на базі Ужгородського національного університету ставлять у приклад іншим областям. Тож і не дивно, що наші викладачі й успішні випускники стали героями цілого фільму про реалізацію проєкту в Україні.

Журналісти звикають до життя на Закарпатті
Журналісти звикають до життя на Закарпатті

Зйомки відбувалися упродовж кількох днів у різних куточках Закарпаття: на Ужгородщині, Хустщині та Рахівщині. Усе це – географія випускників курсів, які не лише навчилися нової справи або здобули знання, як монетизувати власне хобі, а й змогли втілити це у життя.

Так, за задумом, глядачам покажуть гендмейдерів, фермерів, кулінарів, виробника лицарського одягу, керівників зелених садиб і навіть музеїв та інших. Загалом 11 успішних прикладів колишніх військовослужбовців та членів їх сімей.

Крім того, про саму реалізацію курсів перекваліфікації говоритимуть і викладачі проєкту, представники місцевої влади, Мінветеранів та громадської організації, яка координує роботу.

У підсумку вийде короткий фільм на 20–30 хвилин, а також серія мініфільмів про історії успішних ветеранських бізнесів. Випустити фільм планують уже навесні цього року.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.