Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Стартували онлайн – закінчили офлайн: в УжНУ завершили навчання учасники сьомого потоку курсів Норвегія-Україна

Дипломи про нові знання й навички отримали 30 випускників

0 184
Просуванню у соцмережах та створенню сайтів навчалися учасники сьомого набору курсів перекваліфікації військовослужбовців та членів їх сімей Норвегія-Україна. 25 травня випускникам вручили документи про перекваліфікацію.

Стартували онлайн – закінчили офлайн: в УжНУ завершили навчання учасники сьомого потоку курсів Норвегія-УкраїнаНавчання на курсах починали онлайн через несприятливу епідемічну ситуацію. Втім є у цьому й плюси, адже завдяки дистанційному формату до навчання вперше долучилися учасники з інших областей – Тернопільської, Київської та Херсонської. Щойно епідситуація дозволила – учасники з Ужгорода зустрілися у навчальних авдиторіях, решта ж приєднувалися онлайн.

Стартували онлайн – закінчили офлайн: в УжНУ завершили навчання учасники сьомого потоку курсів Норвегія-УкраїнаЦьогорічний курс був спрямований на опанування інформаційних технологій, адже карантин довів: якщо сучасного бізнесу немає в соцмережах, то вижити йому складно. Тож до проєкту вперше долучилися представники факультету математики та цифрових технологій. Для охочих у курс ввели також факультатив із конфліктології. Підтримку курси мають і з боку Закарпатської ОДА.

Аташе з питань оборони в Україні та Грузії Бойє Гардер Ліллеруд на зустрічі підкреслив: «Цей проєкт показує реальні результати. Понад 12 тисяч військовослужбовців та членів їх родин в Україні пройшли цю перепідготовку. І відсоток результативності дуже високий. До того ж проєкт допомагає зменшити негативний соціальний вплив на демобілізованих. Їм потрібно заново будувати соціальні зв’язки, і саме у рамках проєкту вони можуть зустріти однодумців – тих, хто їх добре розуміє».

Стартували онлайн – закінчили офлайн: в УжНУ завершили навчання учасники сьомого потоку курсів Норвегія-УкраїнаВипускник сьомого потоку курсів Сергій Шалаєнко слова аташе підтвердив: «Ми довгі роки жили, працювали й спілкувалися в одному колі – колі військовослужбовців. Зараз нові знайомства, можливості, знання пішли на користь. Я навчився змінюватися і змінювати свої думки».

Дипломи про нові знання та навички отримали 30 випускників сьомого потоку.

Медіацентр УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.