Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

«Подаруй мені Айфон. Жартую, краще солодощі», або Як ужнівці в анонімного Миколая грали

Профком студентів і Студрада УжНУ ініціювали всеуніверситетську акцію до Дня Святого Чудотворця й Угодника

0 301
Що приємніше: дарувати чи отримувати подарунки? Ужнівці з’ясовували це за допомогою акції «Анонімний Миколай». Медіацентр дізнавався деталі.
Мар’яна Світлик
Мар’яна Світлик

Ініціювала всеуніверситетську акцію голова студради факультету математики та цифрових технологій Мар’яна Світлик. Дівчина розповідає: «Ідея виникла ще 2 роки тому. Тоді в ній брали участь лише студенти нашого факультету. Тепер ініціативу зробили всеуніверситетською, і її підтримала більшість підрозділів. Долучитися могли не лише студенти, а й викладачі, аспіранти й навіть випускники УжНУ. Загалом було 128 учасників. Для всього університету це не дуже багато, але як для першого року – цілком непогано».

«Подаруй мені Айфон. Жартую, краще солодощі», або Як ужнівці в анонімного Миколая гралиЩоб стати для когось анонімним Миколаєм та отримати подарунки й собі, учасники заповнювали спеціальну ґуґл-форму, де могли висловити свої побажання щодо подарунку чи розповісти трохи про себе, аби дарувальник міг підібрати щось на власний смак. Встановили й грошовий ліміт – 300 гривень. Більшість, розповідає Мар’яна Світлик, просили солодощі, хтось – книжки чи що-небудь для творчості. Траплялися в анкеті й записи на кшталт «Подаруй мені Айфон. Жартую, краще солодощі».

У визначений день учасників розподілили за допомогою генератора випадкових чисел і кожен дізнавався ім’я того, для кого має підготувати подарунок. Далі презенти відправляють поштою або ж віддають особисто в руки. Ужнівський Миколай помандрує не лише до жителів Ужгорода й Закарпаття загалом, а й у Львівську та Івано-Франківську області.

Найактивнішими виявилися економічний факультет, факультет здоров’я та фізичного виховання, долучалися медики, математики, хіміки, юристи, філологи та представники інших факультетів.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.