Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Представники УжНУ засідали у загальнодержавній Раді регіонального розвитку

Ішлося про реалізацію стратегії розвитку «Україна – 2040», європейського «плану Маршала» для нашої держави, становлення нової політики сільського розвитку та земельних відносин, реформування системи оподаткування і розвиток кредитування малого та середнього бізнесу

0 275
Володимир Приходько
Володимир Приходько
Наприкінці жовтня в міжнародному експоцентрі столиці відбулося VI засідання загальнодержавної Ради регіонального розвитку під головуванням Президента України з участю голів регіонів і громад, міністрів і народних депутатів.

Разом із іншими представниками експертного середовища директор Інституту державного управління та регіонального розвитку УжНУ професор Володимир Приходько взяв участь у розгляді питань реалізації стратегії розвитку «Україна – 2040», європейського «плану Маршала» для нашої держави, становлення нової політики сільського розвитку та земельних відносин, реформування системи оподаткування і розвитку кредитування малого та середнього бізнесу.

Масштабний зріз постатей і способу мислення післяреволюційного складу управлінців дає можливість глибше зрозуміти причини суперечливого перебігу реформ і процесів детінізації, потрібні заходи задля підвищення інвестиційної привабливості країни та її регіонів.

Представники УжНУ засідали у загальнодержавній Раді регіонального розвитку

Завідувач кафедри міжнародних економічних відносин професор В.Приходько та аспірант кафедри, представник банківського сектору економіки О. Гетьманенко разом із командою державного Приватбанку (Л. Орбан) та Української спілки промисловців і підприємців (О. Кіндрат) представляли процеси стимулювання інвестицій як рушія сталого розвитку регіону й зростання позитивних параметрів якості життя населення.

За інформацією кафедри міжнародних економічних відносин
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.