Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Професор УжНУ розробив анкету щодо ставлення до дистанційного навчання

Результати опитування важливі для поліпшення підготовки майбутніх фахівців, також їх буде використано для вдосконалення навчального процесу й з науковою метою в дальших дослідженнях

0 688

Професор УжНУ розробив анкету щодо ставлення до дистанційного навчання

У процесі дистанційного навчання під час карантину доктор педедагогічних наук, професор Володимир Староста, який уже кілька років проводить онлайн-опитування з використанням Google Forms і тестування на платформі Moodle під час самостійної та індивідуальної роботи студентів та аспірантів, розробив актуальну для сьогодення «Анкету для працівників УжНУ «Ставлення до дистанційного навчання».

Анкета містить 20 питань щодо плюсів і мінусів дистанційного навчання; використання методичного забезпечення у процесі дистанційної співпраці студентів та викладачів; проблем, які виникають під час е-навчання; емоційного та психологічного ставлення учасників навчального процесу до такого навчання та ін.

Результати анкетування важливі для поліпшення підготовки майбутніх фахівців. Їх буде використано для вдосконалення навчального процесу й з науковою метою в дальших дослідженнях.

Анкета доступна за посиланням.

За інформацією доцентки кафедри загальної педагогіки
та педагогіки вищої школи Олени Попадич
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.