Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Кафедра загальної педагогіки та педагогіки вищої школи УжНУ запрошує на навчання

0 120
Кафедра загальної педагогіки та педагогіки вищої школи Ужгородського національного університету запрошує на навчання за освітньо-кваліфікаційними рівнями:

БАКАЛАВР (дошкільна освіта; початкова освіта);
МАГІСТР (педагогіка вищої школи; дошкільна освіта; початкова освіта);
ДОКТОР ФІЛОСОФІЇ (PhD) – 011. освітні, педагогічні науки

Форма навчання: стаціонарна і заочна.

Кафедра загальної педагогіки та педагогіки вищої школи УжНУ запрошує на навчанняКафедра педагогіки булла створена в Ужгородському державному університеті 28 серпня 1956 р. відповідним наказом Міністерства освіти.

Кафедра загальної педагогіки та педагогіки вищої школи УжНУ запрошує на навчанняЗ 2016 року – це кафедра загальної педагогіки та педагогіки вищої школи Ужгородського національного університету. Очолює підрозділ доктор педагогічних наук, професор І.В. Козубовська.

Кафедра забезпечує викладання психолого-педагогічних дисциплін студентам різних напрямів підготовки за освітньо-кваліфікаційними рівнями «Бакалавр», «магістр», «доктор філософії», організацію педагогічної практики студентів, здійснення фундаментальних та прикладних досліджень в освітній галузі.

У складі кафедри 14 науково-педагогічних працівників, з-поміж яких 13 мають наукові ступені і відповідні вчені звання (6 докторів педагогічних наук, 7 кандидатів наук). До лекційних занять залучаються також викладачі-сумісники (доктори і кандидати педагогічних наук) з інших ЗВО.

Кафедра провадить підготовку студентів освітнього ступеня «Магістр» за спеціальностями: 011 «Освітні, педагогічні науки – педагогіка вищої школи»; 012 «Дошкільна освіта»; 013 «Початкова освіта».

Термін навчання – 1 рік 4 місяці.

Кафедра загальної педагогіки та педагогіки вищої школи УжНУ запрошує на навчання До сфер працевлаштування випускників-магістрів належать установи, підпорядковані Міністерству освіти і науки України, зокрема вищі навчальні заклади різних рівнів акредитації і форм власності, науково-педагогічні й освітні установи, дошкільні навчально-виховні заклади, заклади підвищення кваліфікації й післядипломної педагогічної освіти.

Підготовка студентів освітнього ступеня «бакалавр» здійснюється зі спеціальності 013 «Початкова освіта» і 012 «Дошкільна освіта».

Термін навчання – 3 роки 10 місяців.

Випускники-бакалаври можуть бути працевлаштовані в загальноосвітніх школах, навчально-виховних закладах системи позашкільної освіти та їх структурних підрозділах, в системі дошкільної освіти і обіймати посади вчителя початкових класів, вихователя групи продовженого дня, педагога-організатора, асистента вчителя в класах з інклюзивним навчанням, вихователя дошкільного закладу та ін.

Підготовка докторів філософії (майбутніх науково-педагогічних працівників вищої школи) здійснюється зі спеціальності 011 «Освітні, педагогічні науки». Термін навчання – 4 роки.

Для студентів викладачами кафедри проводяться факультативні заняття з вивчення англійської і німецької мов (безкоштовно).

Кафедра загальної педагогіки та педагогіки вищої школи УжНУ запрошує на навчанняКафедра систематично проводить науково-практичні конференції та семінари, педагогічні читання із залученням студентів. За результатами щорічної всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю видається збірник наукових праць «Педагогічні інновації у фаховій освіті». Разом з кафедрою соціології та соціальної роботи випускається науковий журнал «Педагогіка. Соціальна робота», що є фаховим виданням (категорія «Б»).

По більш детальну інформацію звертайтеся – 066-4660334;  095-6212681.

За інформацією кафедри загальної педагогіки та педагогіки вищої школи
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.