Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Прощавай, альма-матер! Магістри хімфаку – з дипломами

35 хіміків та екологів, із яких аж 19 – із червоними дипломами, прощалися з рідним факультетом

0 460

Прощавай, альма-матер! Магістри хімфаку – з дипломами

«Мені не соромно сказати, що я випускник хімічного факультету УжНУ», – такими словами прощалися з університетом новоспечені випускники. 16 січня хімфак випустив у широкий світ своїх магістрів.
Василь Лендєл
Василь Лендєл

35 хіміків та екологів, із яких аж 19 – із червоними дипломами, прощалися з рідним факультетом.

Із вітальним словом до тепер уже колег звернувся декан підрозділу Василь Лендєл: «За ці п’ять із гаком років ми забезпечили вам ті знання, які згодяться для роботи і життя. Те, що могли, – ми дали, те, що ви хотіли, – взяли. Ми завжди будемо раді бачити вас тут, на факультеті, радітимемо вашим успіхам у професійному та особистому житті. А тих, кому особливо важко проститися зі студентським життям, – радо вітатимемо в аспірантурі».

Прощавай, альма-матер! Магістри хімфаку – з дипломамиТеплі напутні слова лунали й від інших факультетських наставників, із якими вчорашні студенти провели чимало часу. Колектив факультету дякував не лише своїм випускникам, а й їхнім батькам, бажали не втрачати контакт між собою та мати добру вдачу, цінувати час і залишатися гідними представниками рідного факультету.

Володимир Кохан
Володимир Кохан

По-справжньому сімейна атмосфера – це про хімфак. Випускник Володимир Кохан зауважив: «Роки на факультеті були справді пам’ятними. Так, траплялося, що ми зривали пари, не вчили колоквіуми, нервували викладачів, але це були найкращі роки мого життя! Я би радо пройшов цей шлях знову і сподіваюся трохи продовжити своє студентство в аспірантурі. А при влаштуванні на роботу я гордо казатиму, що закінчив кафедру екології хімічного факультету Ужгородського національного університету».

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.