Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Просвітництво, допомога соціально незахищеним і тваринам: Волонтеріат УжНУ окреслив план діяльності на рік

Дізнайтеся, чим займатиметься доброчинний підрозділ університету, й оберіть цікаві та посильні для себе напрями допомоги

0 159
Волонтеріат УжНУ – уже стала дієздатна структура, тому триває процес створення громадської організації і відкриття рахунків для благодійних внесків. Днями члени доброчинного об’єднання зібралися, аби окреслити план заходів на 2022 рік. Дізнайтеся, чим займатиметься підрозділ та обирайте цікаві й посильні для себе напрями допомоги.
Просвітництво, допомога соціально незахищеним і тваринам: Волонтеріат УжНУ окреслив план діяльності на рік

  • Соціально вразливі групи:

Серед планів Волонтеріату — допомога малозабезпеченим людям, дитбудинкам, молоді з ментальною та фізичною інвалідністю із ГО «Дорога життя», ГО «Надія» та Мукачівської спеціальної школи для дітей із порушеннями зору.

  • Тварини:

Тут запланували участь у благодійних ярмарках для допомоги притулкам «Барбос» та «Кожен має другий шанс». Обговорили питання допомоги Центру реабілітації бурого ведмедя та екопарку «Долина вовків». А вже на початку весни чекайте наймилішу подію УжНУ — виставку домашніх улюбленців викладачів і студентів.

  • Просвітництво:

Увагу планують приділити роз’яснювальній роботі зі школярами про жорстоке ставлення до тварин і волонтерство загалом. Також мають намір організовувати для студентів і викладачів інтелектуальні ігри.

  • Піар і залучення нових членів:

Без цього нікуди, тому Волонтеріат рекламуватиме себе в соцмережах, заявлятиме про себе на міських ярмарках. Організації потрібна свіжа кров і активні люди, що готові змінювати громаду власними діями.

До речі, приєднатися до Волонтеріату й долучатися до його діяльності можна, просто заповнивши анкету або ж зголосившись на Фейсбук-сторінці об’єднання.

Медіацентр УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.