Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студент-айтівець представляв Україну на міжнародному форумі у Греції

На поважній науковій конференції, де вчені діляться результатами досліджень, моделювання та впровадження у сферах фізики, хімії та інженерії, Віталій Ганулич доповідав про комп’ютерне 3D-моделювання біоорганічних речовин

0 111

Студент-айтівець представляв Україну на міжнародному форумі у Греції

Cтудент факультету інформаційних технологій УжНУ Віталій Ганулич взяв участь в роботі XI Міжнародної конференції з математичного моделювання у фізичних науках (IC-MSQUARE 2022), яка проходила на базі Унівеситету Пелопонеса у Греції.

Конференція належить до престижних світових форумів, де науковці обмінюються результатами досліджень, моделювання та впровадження у різних сферах, зокрема фізики, хімії та інженерії.

Доповідь  Віталія Ганулича «Комп’ютерне 3D-моделювання біоорганічних речовин: як утворюються амінокислоти?» стосувалася можливості комп’ютерної візуалізації, вивчення перетворень та інформаційної місткості важливих компонентів ДНК. Вона була із інтересом заслухана й рекомендована до опублікування в матеріалах AIP Conference Proceedings.

Варто відзначити, що для участі у форумі потрібен значний оргвнесок, але голова Оргкомітету конференції, професор Дімітріос Влачос (Dimitrios Vlachos) зробив виняток для ужгородських науковців, які були єдиними представниками від України.

Віктор Ганулич також отримав сертифікат про участь у роботі IC-MSQUARE 2022. Побажаємо йому не зупинятися в наукових дослідженнях і нових вагомих успіхів!

За інформацією Мар’яни Роль,
асистентки кафедри програмного забезпечення систем ФІТ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.