Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти природничо-гуманітарного коледжу УжНУ поспілкувалися з деканом фізфаку

Володимир Лазур запросив випускників коледжу продовжувати навчання на фізичному факультеті

0 305
Студенти природничо-гуманітарного коледжу УжНУ поспілкувалися з деканом фізфаку
Студенти природничо-гуманітарного коледжу УжНУ поспілкувалися з деканом фізфаку
Днями у Природничо-гуманітарному коледжі відбулася зустріч студентів-випускників денної форми навчання спеціальності «Розробка програмного забезпечення» із деканом фізичного факультету, доктором фізико-математичних наук, професором Володимиром Лазуром.

Володимир Юрійович розповів про факультет, який очолює, – один із найпотужніших за науковим потенціалом в університеті, де готують бакалаврів, спеціалістів та магістрів за кількома напрямами, зокрема такими, як «Системи технічного захисту інформації», «Безпека інформаційних і комунікаційних систем». Тобто студенти тут мають можливість поглибити знання і в галузі інформаційних технологій.

Студенти природничо-гуманітарного коледжу УжНУ поспілкувалися з деканом фізфаку

Володимир Лазур

«Підготовка студентів спеціальностей галузі знань «Інформаційна безпека» адаптована для роботи у наукових та освітніх установах системи Міністерства освіти і науки та в інших науково-технічних організаціях України, спеціальних підрозділах управління СБУ та МВС України, установах та підприємствах сфери управління Державного комітету зв’язку та інформатизації України, у силових структурах, державних і приватних організаціях, де використовуються сучасні інформаційні технології у сфері підприємницької та банківської діяльності», – наголосив Володимир Юрійович.

Особливу увагу звернув на те, що на базі кафедри твердотільної електроніки з/с інформаційної безпеки Ужгородського університету успішно працює Закарпатський науково-технічний центр захисту інформації.

Зустріч була цікавою і насиченою, відбувалася у формі діалогу. Підбиваючи підсумки, Володимир Юрійович запросив випускників коледжу продовжувати навчання на фізичному факультеті. Адже фізика має стосунок до всіх галузей господарства: енергетики, машинобудування, транспорту зв’язку, біології, медицини… Тож випускники цього факультету знаходять гідне працевлаштування у майбутньому.

Студенти вдячні за виняткову нагоду зустрітися з деканом потужного підрозділу університету. І, нема сумніву, дехто з них неодмінно поповнить лави відомих та успішних науковців і практиків, які отримали дипломи знаного у світі фізичного факультету УжНУ.

За інформацією природничо-гуманітарного коледжу УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.