Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти та викладачі УжНУ стажуються у відділах Держекоінспекції в Закарпатській області

В установі сподіваються на допомогу ужнівців свіжими думками й, цілком можливо, кадрами

0 100
19 червня відбувся інструктаж студентів і викладачів Ужгородського університету щодо їхнього двотижневого стажування в Державній екологічній інспекції в Закарпатській області. Можливість набути новий досвід і викладачам випала вперше, адже раніше Держекоінспекція була тільки базою практики для здобувачів освіти в УжНУ.

Студенти та викладачі УжНУ стажуються у відділах Держекоінспекції в Закарпатській областіСеред стажерів – 11 студентів різних курсів біологічного, географічного факультетів, ФСН та навчально-наукового інституту хімї та екології, а також троє викладачів географічного факультету. Їх розподілили до різних підрозділів Держекоінспекції, зокрема відділів державного екологічного нагляду водних, земельних та біоресурсів, а також інструментально-лабораторного контролю.

«Ми постараємося відкрити для вас якомога більше функцій екологічної інспекції, показати, чим займаємося. Розповімо все, що вас буде цікавити. Кожен начальник відділу ознайомить із напрямками роботи конкретного підрозділу. Ви зможете зсередини побачити всі процеси й узяти в них безпосередню участь», – звернувся до студентів і викладачів в.о. начальника ДЕІ в Закарпатській області Михайло Банк. Також зазначив, що найкращих після закінчення стажування готові взяти на роботу: «Ми б хотіли, щоб ви допомогли внести деякі зміни у діяльність інспекції. Нам потрібні нові люди й свіжі думки. Упевнений, спільними зусиллями зможемо поліпшити ставлення населення до екологічних питань, за цим наше майбутнє».

Директорка Центру інновацій та розвитку УжНУ Альона Алмашій звернулася до стажерів від імені керівництва університету: «Хочу побажати нашим студентам і викладачам успішно пройти це стажування, взяти від нього максимум корисного, здобути нові навички й безцінний досвід». Також пані Альона подякувала Державній екологічній інспекції за надані можливості та висловила сподівання на майбутню плідну співпрацю.

Студенти та викладачі УжНУ стажуються у відділах Держекоінспекції в Закарпатській області

Стажування триватиме до 4 липня.

Анастасія Лабик
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.