Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студрада Закарпаття привітала зі Святом Миколая вихованців свалявського Будинку дитини

З візитом до малечі поїхали представники всіх навчальних закладів, що входять до складу обласної студради

0 260
Студрада Закарпаття привітала зі Святом Миколая вихованців свалявського Будинку дитини
Студрада Закарпаття з гостинцями
Напередодні Дня cвятого Миколая всі дітки чекають на подарунки, адже цілий рік намагалися бути чемними та слухняними. Однак не всім щастить зустріти це свято в родинному колі. Студентська рада Закарпаття вирішила поділитися теплом із вихованцями Будинку дитини у Сваляві й навідалася до малечі з гостинцями.

18 грудня з візитом до малечі поїхали представники всіх навчальних закладів, що входять до складу обласної студради. Молодь обрала для поїздки саме цей заклад, адже він належить до обласного підпорядкування, а його мешканці – малята 3-4 років, тобто найменші з тих, хто Миколая любить. Студенти привезли дітям фінансову допомогу, а також одяг, засоби гігієни та продукти.

Студрада Закарпаття привітала зі Святом Миколая вихованців свалявського Будинку дитини
З дітками

Готувалися до поїздки активісти протягом тижня. Підтримати ідею організаторів вирішили всі представники організації – студенти Ужгородського коледжу культури і мистецтв, Мукачівського медичного коледжу, Ужгородського національного університету тощо. Хтось допомагав у зборі необхідних речей, інші – безпосередньо з організацією поїздки.

Як розповів голова Студентської ради Закарпаття, студент 4-го курсу юридичного факультету УжНУ Іван Сабадош, враження переповнювали всіх учасників благодійної акції. «Дуже приємно зібрати людей, які хочуть долучитися до доброї справи та поділитися теплом з дітьми», – прокоментував поїздку хлопець.

Студрада Закарпаття привітала зі Святом Миколая вихованців свалявського Будинку дитиниУ майбутньому представники організації планують продовжувати влаштовувати такі поїздки. Зокрема, після різдвяних свят на знайомство зі Студрадою Закарпаття й насичену програму у форматі майстер-класів і семінарів чекають вихованці Перечинського дитбудинку.

Антоніна Чундак,
фото студради Закарпаття
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.