Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Ужгородська молодь ініціювала акцію на підтримку захисників «Азовсталі»

Учасники прагнули надати додаткового розголосу складній ситуації з полоненими військовослужбовцями

0 88

Ужгородська молодь ініціювала акцію на підтримку захисників «Азовсталі»

Понад 3 місяці героїчні захисники останнього форпосту Маріуполя – металургійного комбінату «Азовсталь» – перебувають у полоні російських окупантів. Більшість із них жодного разу не мали змоги навіть словом перемовитися з рідними. Майже місяць минув від теракту на території колонії в Оленівці, де росіяни цинічно вбили українських військовополонених і досі не допустили нікого на місце злочину. 24 серпня в Ужгороді відбулася акція підтримки захисників «Азовсталі».

Ініціювала захід Катерина Сарай за підтримки Комунікаційного центру при Закарпатській обласній бібліотеці для дітей та юнацтва. Доєдналися й інші небайдужі жителі міста, які принесли плакати зі словами підтримки й фото Захисників.

Стартували від пам’ятника Августину Волошину, пройшли ходою набережною Незалежності й завершили акцію на площі Театральній, де наклеїли плакати й прапори біля герба Ужгорода.

Учасник акції Яким Якимович пояснює: «Ми прагнули надати додаткового розголосу складній ситуації з полоненими військовослужбовцями полку «Азов» та інших оборонців «Азовсталі», щоб запобігти можливим непоправним наслідкам злочинного судилища над нашими військовими. Також у символічний спосіб ми хотіли акцентувати на тому, що незалежність України дається невимовно складним шляхом».

Медіацентр УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.