Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Ужнівські айтівці долучилися до проєкту Мінцифри

Хто зіткнувся з проблемами в роботі додатку «Дія» та завантаженням сертифікатів про вакцинацію, може розраховувати на швидку й кваліфіковану допомогу наших волонтерів

0 281

Ужнівські айтівці долучилися до проєкту Мінцифри

Студенти факультету інформаційних технологій УжНУ славляться не тільки своїми професійними досягненнями, як-от: розробка та впровадження інформаційних систем для вирішення актуальних задач практики та успішна участь у фахових олімпіадах, а й своєю активною громадянською позицією. Так, нещодавно ужнівські айтівці долучилися до акції World Cleanup Day, а цими днями беруть участь у черговому важливому проекті.

Семеро студентів ФІТ, а саме Сергій Лошак, Роман Піцура, Олександра Штелиха, Александра Федак, Андрій Шапочка, Павло Сорока та Олександр Лендєл, стали волонтерами в проєкті Мінцифри.

Завзята молодь стала частиною Команди підтримки Дії для отримання СOVID-сертифікатів у центрі вакцинації в місті Ужгороді, що міститься в атріумі Закарпатської ОДА.

Кожного студента було забезпечено робочим місцем, ноутбуком і всім необхідним для цієї роботи, тож ті, хто зіткнувся з будь-якими проблемами щодо роботи додатку Дія та завантаження сертифікатів про вакцинацію, можуть розраховувати на швидку й кваліфіковану допомогу від наших волонтерів.

За інформацією факультету інформаційних технологій
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.