Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Ужнівці влаштували для ужгородської молоді квест містом

Учасники малювали, писали вірші, вигадували флешмоб, рахували парасольки у пасажі, робили селфі з мініскульптурками, практикували англійську, займалися йогою, ба навіть «тарилися» в магазині!

0 139

Ужнівці влаштували для ужгородської молоді квест містом

Піднапружити творчі здібності, згадати математику, ще й фізкультуру – в ці вихідні в Ужгороді відбувся квест, до організації якого долучилися студпростірівці «Aura Academica».

5 команд, 25 учасників, 8 локацій і море вражень – усе це квест до Дня молоді, яким і почали святкові заходи в Ужгороді. Цієї неділі, 23 червня, центром міста бігала молодь, яка шукала чергові завдання квесту, а знайшла позитивні враження й нові знайомства.

Ірина Микулин
Ірина Микулин

Як розповідає одна з організаторок, співзасновниця студпростору «Aura Academica» Ірина Микулин, головна мета квесту – вивести молодь на вулицю, залучити до живого спілкування й спонукати забути про ґаджети.

Десятеро волонтерів працювало над розробкою квесту й зустрічали учасників на локаціях. Щоразу команди отримували напрям руху, а щоб уникнути хитрувань, мали ще й своєрідну заліковку, де після успішного виконання з’являлася відповідна позначка.

Завдання були максимально різнобічними: учасники малювали, писали вірші, вигадували флешмоб, рахували парасольки у пасажі, робили селфі з мініскульптурками, практикували англійську, займалися йогою, ба навіть «тарилися» в магазині!

Протягом цього часу молодь згуртувалася й розважилася, а переможці ще й здобули неабияку нагороду. Дві команди прибули до фінішу одночасно. А призом від Ужгородської міськради стане для них подорож до столиці Угорщини – Будапешта. Сертифікат на свій подарунок звитяжці отримають під час відзначення Дня молоді, що відбудеться 30 червня.

Ужнівці влаштували для ужгородської молоді квест містомА як минають ваші канікули?

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.