Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

УжНУ урочисто прийняв нову генерацію студентів

Ловіть кожну мить життя і будьте щасливі!

0 863

УжНУ урочисто прийняв нову генерацію студентів

Тудор Кілару та Надія Мальована
Тудор Кілару та Надія Мальована
1 вересня, традиційне свято, що символізує початок нового навчального року, схвилювало й першокурсників, які тільки-но переступили поріг вишу і роблять перші кроки в університетському житті. Аби підтримати новоспечених студентів, УжНУ щороку організовує посвяту в студенти.

Цьогорічний День знань в Ужгородському університеті розпочали запальні ведучі Тудор Кілару та Надія Мальована.

Ректор Володимир Смоланка вручає пам’ятний подарунок
Ректор Володимир Смоланка вручає пам’ятний подарунок

Найважливіші слова адресував першачкам ректор Володимир Смоланка: «Дорогі друзі, я хочу розкрити вам один секрет: це свято не тільки для вас, а й для викладачів, оскільки ми, перебуваючи поряд з вами, заряджаємося вашою енергією, тож ви дуже потрібні нашому університету.

Це важливий крок – ви успішно пройшли випробування, перед вами нове життя. Від сьогодні ви самі за себе відповідальні. У вас були хороші вчителі, які зробили великий внесок у ваш розвиток. Тепер на вас чекають не менш мудрі наставники, які будуть поряд у потрібні моменти. Головна наша мета, аби після закінчення вишу ви стали висококваліфікованими фахівцями. Скористайтеся тим, що життя в університеті є веселим та насиченим. Ловіть кожну мить життя і будьте щасливі!»

Доповнила слова ректора студентка природничо-гуманітарного коледжу, переможниця фесту «Студентська осінь-2018» Яна Голінка піснею «Велична та могутня Україна».

УжНУ урочисто прийняв нову генерацію студентівВідтак настав найвідповідальніший момент для першокурсників – власне посвята. На сцену запросили найкращих за рейтингом першокурсників з усіх факультетів – вони складали присягу студента УжНУ. А найкращі завжди мають бути винагороджені, тож ректор разом з головою профкому Ростиславом Головчанським та головою студради Вікторією Микулянець вручили їм пам’ятні подарунки.

Ростислав Головчанський та Вікторія Микулянець привітали новоспечених студентів і передали їм символічні студентський квиток та ключ до знань.
УжНУ урочисто прийняв нову генерацію студентів
Насамкінець порадували присутніх Мосес Джейкоб Ерок з композицією «Два кольори», також пролунала «Молитва за Україну» у виконанні ужнівського хору «Боян».

УжНУ урочисто прийняв нову генерацію студентівЩо ж, у добру путь, нова генераціє студентів!

Вікторія Кенідра,
фото Роберта Паппа
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.