Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

В Ужгороді відбудеться безкоштовний квест для школярів та студентів

Долучайтеся! Подавати заявки можна по кілька чоловік, а можна й поодинці. Одна команда має складатися максимум із 5 учасників

0 117

В Ужгороді відбудеться безкоштовний квест для школярів та студентів

До Дня молоді з ініціативи активних і креативних 23 червня в Ужгороді відбудеться квест, із якого в місті розпочнуться святкові заходи. Долучитися до нього може будь-хто, але особливо запрошують старшокласників і студентів.

Локації квесту зосереджені в центральній частині міста, а завдання дозволять перевірити логічне мислення.
Організаторка квесту, співзасновниця студпростору «Aura Academica» Ірина Микулин каже: «Насамперед ми хочемо витягнути молодь із гаджетів на вулицю й дати можливість поспілкуватися з однолітками наживо, разом вирішувати проблеми, завдання та шукати вихід із критичних ситуацій. Сьогодні це неабияк важливо. Ключове у квесті – користуватися критичним мисленням і логікою – це свого роду софт скілс, які так потрібні в ХХІ столітті».

Наразі квест планують для 5 команд (хоча раді прийняти й більшу кількість), які складатимуться зі школярів та студентів. Подавати заявки можна по кілька чоловік, а можна й поодинці. Одна команда має складатися максимум із 5 учасників.

Захід організовує студпростір «Aura Academica» спільно з Ужгородською міською радою в рамках програми до Дня молоді.

«Хочемо подарувати молоді круте дозвілля як бонус за втрачені нерви на ЗНО, напругу, пов’язану зі вступом та іспитами», – каже Ірина.

Де: старт на пл. Театральній.

Коли: 23 червня о 18.00.

Реєстрація – за покликанням.

Залишилися питання? Телефонуйте – 0665191692 (Ірина).

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.