Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Вступ-2018: до УжНУ вже зарахували найперших студентів

Відлік подачі оригіналів документів починається 1-го й триватиме до 6-го серпня – бажаємо всім успішно змінити абітурієнтський статус на студентський на омріяному факультеті

0 712
Учасники засідання
Учасники засідання
Петро Горват
Петро Горват
Один із важливих етапів вступної кампанії завершився. Підсумки подання заяв підбили ввечері 26 липня: оголосили статистику, коригували ліцензійні обсяги на деяких факультетах, допускали вступників до іспитів у магістратуру.

Як повідомив відповідальний секретар Приймальної комісії Петро Горват, на 16.00 26 липня (тобто за дві години до завершення приймання заяв) до УжНУ було подано близько 14 500 заяв. З них понад 8 тисяч – на основі повної загальної середньої освіти.

Володимир Смоланка
Володимир Смоланка

Цьогоріч двоє вступників мали право бути зарахованими на навчання за результатами співбесіди. Після дотримання відповідної процедури (співбесіда й позитивні рекомендації) вони подали оригінали документів і вже стали першими цьогорічними студентами. Навчатимуться ж на економічному факультеті та ФІТ.

Абітурієнтам, що вступають на конкурсній основі, слід звернути увагу, що відлік подачі оригіналів документів починається 1 серпня й триватиме до 6 серпня 2018 року. Жодні маніпуляції заборонені – на цьому наголошують не лише в УжНУ, а й у Міністерстві освіти і науки. Тобто ніхто не може змусити вступника подавати оригінали раніше, ніж це визначено Міносвіти.

Попереду найцікавіше – кілька хвиль подачі оригіналів. Тож бажаємо всім успішно змінити абітурієнтський статус на студентський на омріяному факультеті.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.