Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Інформатики УжНУ і в спорті не пасуть задніх!

Факультет інформаційних технологій посів у ювілейній Х спартакіаді загальнокомандне 3-е місце, поступившись тільки економічному й фізичному факультетам

0 843
Інформатики УжНУ і в спорті не пасуть задніх!
Інформатики УжНУ і в спорті не пасуть задніх!

Інформатики УжНУ і в спорті не пасуть задніх!

Учасники змагань з легкої атлетики: О.Левчук, О.Ріпашій, Г.Копча-Гарячкіна, О.Куруца

Нещодавно завершилася ювілейна Х Загальноуніверситетська спартакіада серед викладачів та співробітників Ужгородського університету, на якій факультет інформаційних технологій посів загальнокомандне 3-е місце, поступившись тільки економічному та фізичному факультетам.

Факультет інформаційних технологій – досить молодий, середній вік його викладачів 30–40 років, а тому питання розвитку фізкультурного руху серед пріоритетних. Факультет бере активну участь в університетських спартакіадах порівняно недавно – з 2015 року. У ІХ спартакіаді факультет посів 5-е загальнокомандне місце серед 22 факультетських команд-учасниць, цьогоріч у підрозділу вже 3-я позиція.

Інформатики УжНУ і в спорті не пасуть задніх!

Олександр Міца захищає честь факультету з настільного тенісу

Призове місце факультетові забезпечили високі результати з усіх видів спорту, а особливо з шахів та легкої атлетики – срібні нагороди, а також із баскетболу – бронза. Високі результати з легкої атлетики (2 призових місця в бігу на 100 м та в стрибках у довжину) показала Олеся Ріпашій, легкоатлети Олексій Куруца, Олександр Левчук та Галина Копча-Гарячкіна.

Інформатики УжНУ і в спорті не пасуть задніх!

Шахісти ФІТ: Ю.Білак, Й.Головач, О.Міца

Окрасою факультету стала команда шахістів у складі професора Йожефа Головача та доцентів Юрія Білака і Олександра Міци, яка посіла 2-е місце. Несподіваним був успіх баскетбольної команди, капітаном якої був Олексій Куруца, – кошиківці вибороли бронзові медалі.

У змаганнях Х спартакіади активну участь брали майже всі молоді викладачі та працівники факультету, серед яких відзначимо Ігоря Ляха, Роберта Ковача, Михайла Кляпа, Сергія Бангу, Юлія Петерварі, Анатолія Хоменка та багатьох інших.

Бажаємо співробітникам і викладачам факультету інформаційних технологій та інших підрозділів вишу на наступних спартакіадах досягти ще більших успіхів. Переконані, що до участі в спортивних змаганнях будуть активніше долучатися й студенти. Адже недарма кажуть, що в здоровому тілі – здоровий дух!

За інформацією завідувача кафедри інформатики та
фізико-математичних дисциплін, доцента Олександра Лавера
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.