Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Який він – кращий студент Закарпаття ’ 2017?

За результатами голосування перемогла наймолодша учасниця – 15-річна студентка природничо-гуманітарного коледжу УжНУ Анастасія Ковалів

0 545
Який він – кращий студент Закарпаття ’ 2017?
Олена Твардовська
Який він – кращий студент Закарпаття ’ 2017?
Катерина Глюдзик
Восьмеро номінантів – і лише одна перемога, за яку точилася серйозна боротьба. 30 листопада Ужгород обирав кращого студента Закарпаття – 2017. Молодь демонструвала себе й свої таланти, а суворе журі визначало, хто ж стане цьогорічним переможцем.

Попередньо учасники пройшли конкурсний відбір, і до фіналу дійшли найкращі, серед яких і кілька студентів УжНУ. Молодь представляла себе за допомогою відеоролика чи презентації, відтак демонструвала свої таланти: студенти проявили свої співочі, танцювальні й акторські здібності. Багатьом допомогли однокурсники чи друзі у виконанні хореографічних постановок, музичного супроводу тощо.

Який він – кращий студент Закарпаття ’ 2017?
Павло Компанієць

Після виступу з кожним учасником ведучі проводили таке собі інтерв’ю. Так, приміром, глядачі дізналися, що Павло Компанієць «…все життя тяжів до високого, тому переїхав з Вінниці ближче до гір», а Олена Твардовська уміє відкривати ліктем банку з томатами – цього її навчили в гуртожитку; Тетяна Конюк колись порвала мамині босоніжки і «відремонтувала» їх жувальною гумкою, а Надія Піскор любить випробовувати себе на міцність ситуаціями, у яких ще не була (як конкурс «Кращий студент»).

Який він – кращий студент Закарпаття ’ 2017?
Анастасія Ковалів

Інтрига трималася до кінця, а в залі вирували емоції. Кожен член журі озвучив ім’я власного фаворита. За результатами голосування перемогла наймолодша учасниця – 15-річна Анастасія Ковалів, студентка природничо-гуманітарного коледжу УжНУ.

Дівчина підкорила журі авторським твором на тему Голодомору – його написала на основі розповідей свого дідуся, який пережив ті страшні часи. Переможниця представлятиме Закарпаття на конкурсі «Кращий студент України».

Організатори заходу – Студреспубліка Закарпаття, Закарпатська ліга КВН, Корпорація свят «Не Понял» за підтримки Департаменту освіти і науки та Управління молоді і спорту Закарпатської ОДА.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.