Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Викладачі і студенти кафедри фізичної реабілітації відзначили Всесвітній день ерготерапії

Молодь мала змогу взяти участь у 7 локаціях, що демонстрували майбутню професію, проявити себе в захопливому квесті, станцювати зумбу, а ввечері – насолодитися естрадною програмою

0 264

Викладачі і студенти кафедри фізичної реабілітації відзначили Всесвітній день ерготерапії

Нещодавно викладачі  і студенти кафедри фізичної реабілітації факультету здоров’я та фізичного виховання відсвяткували Всесвітній день ерготерапії. Під час відзначення представили різні напрямки роботи за спеціальностями «Фізична терапія», «Ерготерапія»  та «Спеціальна освіта».

Ерготерапевт – це нова професія, про яку поки що знають далеко не всі. Ідеться про людей, які допомагають із заняттєвою активністю як дорослих, так і дітей, звичайно, враховуючи їхні потреби. Фахівець цієї сфери тісно працює не тільки з пацієнтом, а й з його родичами чи опікунами. Він переймається відновленням самообслуговування хворого, його адаптцією до когнітивних, рухових та сенсорних порушень функції організму.

Викладачі і студенти кафедри фізичної реабілітації відзначили Всесвітній день ерготерапіїПід час свята студенти ІІ курсу спеціальностей «Фізична терапія» та «Ерготерапія» (під керівництвом О. Ю. Гузак ) наочно показали й розповіли присутнім, на чому фокусується ерготерапія, а також про співпрацю ерготерапевта з мультидисциплінарною командою (логопедами, фізичними терапевтами, психологами та ін.).

Молодь мала змогу взяти участь у 7 різних локаціях, які демонстрували їхню майбутню професію (керівники осередків – М.І.Кляп, О.В.Гаяш, М.В.Сабадош, Н.Ю.Боднар , Б.В.Дикий, Л.О.Ляховець), а також проявити себе у захопливому квесті. На завершення свята студентів очікувала запальна зумба (керівник – Катерина Ляховець).

Вечірня програма теж була насичена цікавими виступами, від яких присутні мали задоволення й добрий настрій.

Викладачі і студенти кафедри фізичної реабілітації відзначили Всесвітній день ерготерапії
“Бліц”

Отож радували глядачів своїм вокалом другокурсники Микола Біляк та Роксолана Коваль, студентка Київського національного педагогічного університету ім. Драгоманова Анастасія Вишневська; в атмосферу чудес зал поринув з учасником шоу «Україна має талант» ілюзіоністом Кардіні; запальні танці продемонструвала ССТ «Бліц» (під керівництвом Олени Камінської, хореограф-постановник Каріна Пфайфер). А завершили урочистості світлодіодним шоу у виконанні Надії Микулинець.

За інформацією факультету здоров’я та фізичного виховання
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.