Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Економісти УжНУ вміють відпочивати будь-якої пори року

Триденну мандрівку на курорт у Поляні організували другокурсник Володимир Добош і голова студентського профкому економічного факультету Валентина Тимко разом із викладачем Олександром Молнаром

0 220
Стартував новий навчальний семестр, і студентам залишається тільки згадувати вихідні. Особливо яскраві спогади про зимові канікули залишилися в представників економічного факультету, котрі вже другий рік поспіль відпочивають на курорті в Поляні.
Економісти УжНУ вміють відпочивати будь-якої пори року
Економісти УжНУ вміють відпочивати будь-якої пори рокуТриденну мандрівку організували другокурсник Володимир Добош і голова студентського профкому економічного факультету Валентина Тимко разом із викладачем Олександром Молнаром.

Економісти УжНУ вміють відпочивати будь-якої пори року Володимир Добош поділився: «Ми каталися на лижах, сновбордах, тюбінгах, розслаблялися в лазні та чанах, а ще – танцювали й загалом незабутньо проводили час. Відпочинок, на мою думку, вдався на всі 100 %. До того ж поїздка дала мені змогу вдосконалити мої вміння в катанні на лижах».

Декотрі студенти навіть вперше пробували сили в лижному спорті. Серед них і Анастасія Барна, каже: «Ми активно, весело і незабутньо провели час!»

Своєю чергою, Сільвія Хрипта говорить: «Я маю досвід катання на лижах, але цього разу вирішила спробувати покататися на борді, й мені дуже сподобалося. Загалом відпочинок виявився класний, навіть незважаючи на погоду».

Мандрівники висловлюють подяку Іванові Фоштеру за допомогу в поселенні!

Тож представники економічного факультету УжНУ вміють відпочивати будь-якої пори року та акумулювати сили на здобуття нових знань.

Наталія Сов’як
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.