Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Географічний факультет обрав своїх містерів і міс

Головну корону конкурсу здобула «Міс чарівність» Наталія Куцина, перемогу з нею розділив «Містер фото» Павло Кентеш; «Віце-міс» та «Віце містером» стали Іванна Мущинка і Богдан Матейчик

0 615
Минуло два місяці навчання, і молодь уже поринула в насичене студентське життя. Хтось уже звик до такого інтенсивного ритму, а для когось семінари й модулі стали справжніми відкриттями. Проте відпочинок завжди потрібен. Про це пам’ятає і географічний факультет – 25 жовтня в обласній філармонії географи гучно відсвяткували День першокурсника у форматі «Міс та Містер факультету».
Іван Калинич
Іван Калинич

Хоч на вулиці й було прохолодно – сонце не з’являлося з-за хмар протягом всього дня – аудиторію зігріли конкурсанти. Жодне свято на факультеті не відбувається без напутніх слів декана факультету Івана Калинича: «Сьогодні ми зібралися на щорічне осіннє свято. Насамперед хочу звернутися до першокурсників: від щирого серця бажаю вам зеленого світла на всьому життєвому шляху. Я справді впевнений в тому, що ви станете гідними фахівцями. Сьогодні говорімо тільки про найкращих представників і представниць нашого геофаку, котрі боротимуться за титули Міс та Містера факультету».

Географічний факультет обрав своїх містерів і місПригадали й обіцянку Івана Васильовича: «Якщо зберете повну залу, наступного дня влаштуємо вихідний». Очільник факультету зауважив, що слів на вітер не кидає, зал майже заповнений, тому географи, геодезисти, землевпорядники, лісівники після after-party відпочиватимуть!

Привітати конкурсантів прийшов і заступник міського голови Олександр Білак. На факультеті всі чарівні та ніжні, сильні та мужні, проте перемогу побажав саме найкмітливішим та найсмішнішим. Звернувся й до інших студентів, наголосивши на важливості співпраці та активності молоді.

Географічний факультет обрав своїх містерів і місПеред безпосереднім знайомством з учасниками конкурсу загальній увазі представили журі, якому випало оцінювати всі виходи та інтелектуальний конкурс. Його утворили директор нічного клубу «Eila» Василь Старк, диригент Закарпатської обласної філармонії Вікторія Свалявчик та власник клубу віртуальної реальності «PLAY GAME Uzhhorod» Роман Українець.

Відтак розпочали довгоочікуване знайомство з конкурсантами: на глядачів очікував перший вихід у діловому стилі. Під час дефіле учасників звучали коротенькі найцікавіші факти з їхнього життя.

Географічний факультет обрав своїх містерів і місГеографічний факультет обрав своїх містерів і місДопоки учасники морально готувалися до інтелектуального конкурсу, глядачі повернулися до важливого моменту – переклички, навіть студенти 5 і 6 курсів прийшли підтримати своїх молодших колег. Розважати публіку завзято розпочали і команди КВН: «Ва-банк» (економічний факультет», «Свідки Геродота» (історичний факультет) та власне команда географічного факультету «Десь там».

Інтелектуальний конкурс захопив з перших хвилин. На учасників очікували не питання за навчальною програмою – були і заплутані питання на кмітливість, і найлегші на логіку. Варто відзначити, що конкурсанти чудово впоралися з цим завданням.

Другий вихід дівчат – «Український», присвячений рідній Батьківщині, пройшов під музичний супровід студентки Ужгородського музичного коледжу Ренати Бірти «Запали вогонь». Вихід хлопців «Black style» заполонив серця всіх дівчат у залі. Надалі Рената ще раз дала можливість насолоджуватися її голосом, адже невдовзі лунала композиція «Katchi» у її виконанні.

Географічний факультет обрав своїх містерів і місТривала підготовка до головного виходу, гості ж у залі не сумували, їх зачаровували піснями. Олена Курей захоплювала композиціями «Почни з себе» та «Love story». Не менш ефектним був танець «Вlack and white world» у виконанні другокурсників географічного факультету. З відомими композиціями «Там, де ми є», «Люби мене, люби» у прекрасному виконанні виступили Юрій Гомонай та Вероніка Попович.

Останній вихід «Вечірній» став Географічний факультет обрав своїх містерів і міснайвідповідальнішим за весь вечір, адже саме після нього судді приступали до остаточного рішення. Ось і настав найочікуваніший момент вечора – оголошення «Міс та Містера географічного факультету – 2018».
Отже, «Міс фото» – Іванна Мущинка; «Містер фото» – Павло Кентеш; «Міс усмішка» – Діана Юричкан; «Містер інтелект» – Василь Фетько; «Міс ніжність» – Тетяна Куричка; «Містер загадковість» – Богдан Харченко; «Міс елегантність» – Вікторія Панькулич; «Містер мужність – Іван Руснак; «Міс чарівність» – Наталія Куцина; «Містер харизматичність» – Юрій Гутич; «Міс глядацьких симпатій» – Радміла Гурцула;«Містер глядацьких симпатій» – Богдан Матейчик.

Всі нетерпляче очікували основного вердикту… «Віце-міс» та «Віце містером» стали Іванна Мущинка та Богдан Матейчик. Головну ж корону здобула «Міс чарівність» Наталія Куцина, розділив із нею перемогу «Містер фото» Павло Кентеш.

Географічний факультет обрав своїх містерів і місПісля тривалих привітань та безлічі прекрасних фото всі учасники та гості вечора продовжили святкування в одному з нічних клубів міста.

Вікторія Кенідра,
фото Роберта Паппа
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.