Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Факультет здоров’я та фізичного виховання відсвяткував 20-річчя і спортивно

У волейбольному турнірі третє місце дісталося представникам юрфаку й ФСН, друге – команді факультету-іменинника, загальну ж перемогу класною грою заслужили полісмени краю

0 295

Факультет здоров’я та фізичного виховання відсвяткував 20-річчя і спортивно

Святкування двадцятилітнього ювілею факультету здоров’я та фізичного виховання мало й спортивний акцент: на «Буревіснику» відбулися змагання з волейболу. Крім колективів професорсько-викладацького складу й співробітників Ужгородського національного університету, долучилися до турніру й представники національної поліції.

Факультет здоров’я та фізичного виховання відсвяткував 20-річчя і спортивно Захід розпочали декан факультету Іван Миронюк та завідувач кафедри фізичного виховання Іван Маріонда, котрі тепло привітали присутніх і побажали учасникам успіхів.

Останньому, до слова, закарпатські правоохоронці вручили подяку за плідну співпрацю, підтримку і вагомий внесок у становлення й розвиток патрульної поліції в Закарпатській області та з нагоди Дня захисника України.

Участь у змаганнях узяли команда та факультету суспільних наук, а також гурт патрульної поліції Закарпатської області.

Кожен матч складався з двох партій до 15 очок. Першими визначали сильнішого поліціянти й представники факультету здоров’я та фізичного виховання на чолі із капітаном Іваном Маріондою. Далі силами мірялися представники поліції та юристи+ФСН, відтак зіграла правничо-суспільствознавча збірна й команда факультету здоров’я та фізичного виховання.

У підсумку третє місце дісталося представникам юридичного факультету й ФСН, друге – здобула команда факультету-іменинника, загальну ж перемогу класною грою заслужили полісмени краю.

У завершальному виступі декан Іван Миронюк подякував усім присутнім: і вболівальникам, котрі активно підтримували свої колективи, і учасникам протистояння. Відтак волейболістам було вручено дипломи.

Факультет здоров’я та фізичного виховання відсвяткував 20-річчя і спортивноІ, звісно ж, на згадку всі учасники зробили спільну світлину.

Кароліна Бучковська
для Медіацентру УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.