Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На філфаку відзначали День матері листами-подяками

Дорогі Матері! Хай у ваших очах завжди світяться усмішки! А ваші діти завжди Вас пам'ятають! Зі святом!

0 537
На філфаку відзначали День матері листами-подяками
На філфаку відзначали День матері листами-подяками
На філфаку багато славних і добрих традицій. Ось ще одна з них.

Кожен з дитинства і до своїх останніх днів несе в душі єдиний і неповторний образ своєї Мами, яка все зрозуміє, пробачить і завжди любитиме. На філологічному факультеті УжНУ вже стало гарною традицією вітати в День матері неньок студентів, які досягли значних успіхів у навчанні чи беруть активну участь у житті факультету.

На філфаку відзначали День матері листами-подяками

Оксана Кузьма

«Цьогоріч ми також підготували листівки-подяки жінкам, які виховали таких прекрасних дітей. А що це справді золоті діти з великим серцем та світлою душею, переконуюся щоразу, коли спілкуємося з ними на заняттях, організовуємо якісь цікаві заходи, ділимося своїми враженнями від почутого, побаченого, пережитого… Сподіваюся, що листівки, зроблені дбайливими руками наших студентів-активістів, подарують матерям у їх святковий день радісні і теплі емоції»,  – каже заступник декана з виховної роботи Оксана Кузьма.

На філфаку відзначали День матері листами-подяками

Марія Кондрич

Значну частину організаційних моментів взяла на себе ще маленька, але вже така сильна першокурсниця середньої освіти (українська мова та література) Марія Кондрич: «Працювати над такою справою –великий клопіт, але я не можу передати, наскільки це приємно та зворушливо. Ми надіслали 44 подяки мамам наших студентів. А це означає, що як мінімум 44 матусі цього дня будуть щасливими. Як на мене, то це чудово! Від себе особисто та від імені всього факультету хочу привітати наших дорогих мам, бабусь: хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння та безмежна любов.

У цей святковий день, милі, дорогі Матері, прийміть слова вдячності та пошани! Хай у ваших очах завжди світяться усмішки! А ваші діти завжди Вас пам’ятають! Зі святом!».

Юлія Шипович
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.