Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Найспортивніший підрозділ вишу обрав свою королеву краси

Титул «Міс факультету здоров’я і ФВ» здобула Владислава Коньовшій, звання першої віце-міс дісталося Аліні Іванюк, другої – Надії Спасюк

0 474
Першокурсники підрозділу
Першокурсники підрозділу
Свята на факультеті здоров’я та фізичного виховання традиційно відбуваються в затишній, родинній атмосфері. Не винятком став і День першокурсника – 2018, який влаштували у великому залі ректорату 29 листопада.
Іван Миронюк
Іван Миронюк

Урочистості розпочав декан факультету здоров’я та фізичного виховання Іван Миронюк, котрий привітав присутніх, побажав успіху учасницям конкурсу красунь і зауважив, що першачкам уже вдалося влитися в їхню креативну команду. Також декан, користуючись нагодою, подякував викладачам спеціальності «Фізична терапія. Ерготерапія» за наполегливу працю та вручив сувеніри. Та найжаданішою новиною вечора стало оголошення про те, що наступний день – вихідний.

Після урочистої присяги першокурсників на сцену вийшли учасниці конкурсу, які протягом вечора боролися за звання найкращої.

Продовжили свято знайомством із поважним журі, у складі якого – Іван Кошеля, Іван Миронюк, Вікторія Розлуцька, Марина Легач, Андрій Садовичко, Ангеліна Олексій.

Найспортивніший підрозділ вишу обрав свою королеву красиНайспортивніший підрозділ вишу обрав свою королеву красиВідтак перейшли до знайомства з конкурсантками. Під час першого виходу претендентки на титул мали себе представити.

Другий вихід був присвячений спорту, під час якого учасниці продемонстрували свою фізичну підготовку. Не оминули й інтелектуального конкурсу: дівчата впевнено відповідали на каверзні питання ведучого, доводячи, що вони не лише красиві, а й розумні.

Розважали публіку в перервах між появами міс КВН-команди – факультету здоров’я і ФВ,  економічного факультету «Ва-Банк», танцювальна студія «Шовкова Косиця», чирлідерки УжНУ. Виступи «розряджали» атмосферу конкурсу, бо ж хвилювання за учасниць було неабияким.
Найспортивніший підрозділ вишу обрав свою королеву краси

Владислава Коньовшій
Владислава Коньовшій

Останній вихід – у вечірніх сукнях – підкреслив жіночність дівчат, додавши журі труднощів у виборі фаворитки.

Проте переможець повинен бути в кожному конкурсі. Отож цьогоріч титул «Міс ФЗФВ» здобула Владислава Коньовшій і отримала путівку на відпочинок у санаторії «Карпати» на 10 днів. Звання першої віце-міс завоювала Аліна Іванюк, другої – Надія Спасюк. Не залишилися без уваги й інші учасниці – отримали подарунки від очільника факультету.

Щиро вітаємо переможниць!

Тетяна Голяк та Яна Бурдун,
студентки відділення журналістики,
фото Кароліни Бучковської
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.