Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Представниця УжНУ перемогла в конкурсі «Кращий студент Закарпаття – 2018»

Спортивна витримка та завзяття привели до лаврів другокурсницю факультету здоров’я та фізичного виховання Ужгородського університету Лілію Манзулич

0 288
Останні дні осені стали для закарпатських студентів значущими – в приміщенні галереї ILKO обирали кращого з-поміж них.

Представниця УжНУ перемогла в конкурсі «Кращий студент Закарпаття – 2018»Розповісти про себе в презентаційному ролику, продемонструвати талант і поспілкуватися з ведучими – це ті кроки, що ведуть до перемоги у конкурсі, якщо ступати впевнено і рішуче.

Представниця УжНУ перемогла в конкурсі «Кращий студент Закарпаття – 2018»Десятеро претендентів на звання кращого студента співали, декламували вірші, торкалися проблем війни, внутрішньо переміщених осіб, політв’язнів, показували комічні стендапи, демонстрували фізичну силу й навіть влаштовували екскурсію просторами Всесвіту!

За результатами інтерв’ю з ведучими з’ясувалося, що закарпатська молодь рівняється на Стівена Гокінга й Ілона Маска, зачитується не лише художньою, а й історичною літературою, займається спортом, наукою й глибоко переймається ситуацією в країні.

Лілія Манзулич
Лілія Манзулич

За підсумками голосування другокурсниця факультету здоров’я та фізичного виховання Лілія Манзулич та студентка четвертого курсу ПГК УжНУ Лідія Мигалега набрали однакову кількість голосів.

«Співало четверо, говорило п’ятеро, одна – робила», – сказали про переможницю члени журі.

Вирішальний голос мав директор департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА Денис Ман, який віддав лаври першості Лілії Манзулич. Студентка вразила суддів доволі незвичним поєднанням уподобань: дівчина має неабияку силу духу, займається спортом, а на дозвіллі читає літературу про Римську Імперію. Вона розповіла про свою волю до перемог, присідаючи зі штангою у руках – ну хіба це не дивує? Саме спортивна витримка та завзяття й привели її до перемоги.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.