Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Найвідоміший холостяк України та Грузії в Ужгороді: розмова не лише про романтику

Продюсер Іраклі Макацарія планує повернутися на Закарпаття з болівудським проектом – студентів-індусів можна залучати до зйомок індійських фільмів

0 353
Найвідоміший холостяк України та Грузії в Ужгороді: розмова не лише про романтику
У рамках восьмого Параду наречених до Ужгорода завітав головний холостяк шостого сезону однойменного телевізійного проекту Іраклі Макацарія – успішний бізнесмен та продюсер, а головне простий, приємний і щирий молодий чоловік.
Найвідоміший холостяк України та Грузії в Ужгороді: розмова не лише про романтику

Упродовж години ужгородці мали нагоду розпитати «того самого Іраклі» про все, що цікавить.

Оскільки зустріч відбулася в рамках Параду наречених, передусім питали Іраклі про те, яким бачить власне весілля. Каже: готовий до виправданих експериментів із форматом і зовнішнім виглядом, та не прагне великого гучного гуляння: «Для мене весілля – це розділення щастя з близькими людьми. Це не має перетворюватися на парад, бо важливо, які емоції залишаться після цього дня».

Головною метою життя вважає створення сім’ї та народження дітей: «Сім’я має рости – це головна мета її створення. Плід кохання – діти, і це для мене пріоритет. Як на мене, кінцева мета будь-якої нормальної людини – мати повноцінну сім’ю». Помітив, що в Ужгороді дуже багато маленьких дітей і молодих матусь – це не може не радувати.

Найвідоміший холостяк України та Грузії в Ужгороді: розмова не лише про романтику

Серед іншого, холостяк не раз за день зауважив, що дуже вподобав Ужгород, тож має бажання обов’язково сюди повернутися. «Я в абсолютному шоці від гір і вашого міста, думаю, обов’язково будемо знімати тут індійські фільми. Я працюю з Болівудом і знаю, що у вашому місті є дуже багато індусів, тож усе може бути – повернутися сюди точно маю намір».

На запитання, що привело його в Болівуд, розповідає: почув про кількість зйомок, які там проводять, і вирішив у цьому переконатися особисто: «Я зрозумів, що це такий перспективний ринок, який може нагодувати одночасно кілька країн. Це може давати роботу тисячам людей, а гроші йтимуть в економіку держави». Виникає логічне запитання, чи мають шанс наші іноземні студенти потрапити у кіно до Іраклі? «Кожна людина має шанс – це залежить від того, чого потребує сценарій. Складається кастинг, і уже з огляду на це вирішуємо, кого набирати. Нам завжди потрібні танцюристи, відповідно, якщо є – беремо!» – відповідає продюсер.

Найвідоміший холостяк України та Грузії в Ужгороді: розмова не лише про романтику

З Ксенією Шокіною

Цікавилися присутні й тим, чи має Іраклі бажання зніматися в нових телепроектах. Зізнається: часто запрошують ведучим програм чи реаліті-шоу, однак хочеться зробити авторську передачу. Разом з тим глядачі грузинського телебачення уже можуть споглядати Іраклі як ведучого. Якщо ж говорити про участь у проектах, то таке навряд чи станеться ще раз.

Розповів і про новий для себе досвід – участь у проекті «Танці з зірками».

Серед  учасниць проекту «Холостяк» (і його переможниця Альона зокрема) були й студентки. Іраклі каже, що вік його анітрохи не бентежить: «Котрісь дівчата у 15 років іноді мислять ліпше, ніж деякі у 35». А на запитання про власний ідеал жінки дав розсудливу відповідь: «Коли ми говоримо про живу людину, складно зіставляти це з якимись стандартами. У мене нема ідеалу жінки. Доброта, відкритість і чесність – це головні якості в людині, які я поважаю».

На завершення охочі мали нагоду сфотографуватися з гостем та взяти автограф на згадку ;).

Почути розгорнуті відповіді на всі поставлені Іраклі запитання можна тут.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.