Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Почесне консульство Латвійської Республіки в Закарпатті планує співпрацювати з УжНУ

Дипломати мають бажання сприяти нашим студентам здобувати знання в Латвії

0 179
Відкриття Почесного консульства Латвійської Республіки на Закарпатті
Відкриття Почесного консульства Латвійської Республіки на Закарпатті
27 листопада в Ужгороді відкрили Почесне консульство Латвійської Республіки в Закарпатті. Плани та першочергові завдання намітили серйозні. Яка користь із того студентам? Серед іншого планують співпрацювати з університетом.

Консульство в Ужгороді є вже шостим представництвом Латвії в Україні. Серед першочергових завдань представництва в Ужгороді – обмін культурними надбаннями, залучення до спортивних заходів, розвиток туризму між регіонами, сприяння освітнім обмінам та економічний розвиток із залученням інвестицій та співпрацею із бізнесом.

Почесне консульство Латвійської Республіки в Закарпатті планує співпрацювати з УжНУУ спілкуванні з журналістами Почесний консул Латвійської Республіки в Ужгороді Юрій Ігнатко зауважив:

Юрій Ігнатко
Юрій Ігнатко

– Наш УжНУ, на мою думку, є одним із найсильніших університетів у країні. До того ж тут навчаються й іноземні студенти. Хотілося б, щоб серед них були також і латвійська молодь. Також маємо бажання сприяти нашим студентам здобувати знання в Латвії. Ми маємо добрі знайомства з представниками освітніх закладів цієї країни, зокрема міста Риги, тож якби були охочі, то ми б могли організувати навчання за кордоном. Ми вже спілкувалися з ректором Володимиром Смоланкою, він познайомився з представниками університетів Латвії, тож працюємо в цьому напрямку.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.