Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Кульмінацією відзначення Дня юриста в УжНУ стала насичена концертна програма й обрання першої факультетської красуні

Головна корона вечора, а також звання «Міс глядацьких симпатій» та «Міс федерація спорту», дісталися Наталії Дідик

0 2 132
Упродовж минулого тижня юридичний факультет УжНУ з нагоди професійного свята – Дня юриста, яке в Україні відзначають 8 жовтня, влаштував низку заходів: урочисте зібрання на підрозділі, Кубок юрфаку з міні-футболу та святковий концерт.

Кульмінацією відзначення Дня юриста в УжНУ стала насичена концертна програма й обрання першої факультетської красуні«Хто як працює, так і відпочиває», – кажуть на юрфаку, тож вечір у правників виявився справді насичений. До того ж факультет першим серед усіх у цьому навчальному році обрав свою найвродливішу леді. Місцем проведення концерту став Закарпатський облмуздрамтеатр.

Кульмінацією відзначення Дня юриста в УжНУ стала насичена концертна програма й обрання першої факультетської красуні
Присутніх вітає Ярослав Лазур

Розпочали захід… школярі. Другокласники Ужгородської початкової школи №1 у синьо-жовтих футболочках виконали пісню Тіни Кароль «Україна – це ти». Звучав і Гімн нашої держави. Ведучими вечора стали улюбленці юрфаку, його випускники Володимир Гончарук і Богдан Штефанюк.

Ну і як без привітань декана: першим до присутніх звернувся очільник підрозділу Ярослав Лазур. Він підкреслив, що вечір став кульмінацією усіх святкувань на юрфаку, зібравши молоде покоління студентів, викладачів і гостей. Подякував усім, хто доклав зусиль до організації дійства, а своїм підопічним побажав стати справжніми юристами.

Кульмінацією відзначення Дня юриста в УжНУ стала насичена концертна програма й обрання першої факультетської красуні
Олександр Рогач

На сцену піднявся й проректор УжНУ Олександр Рогач, у минулому випускник, а нині – викладач юридичного факультету. «Право для мене – це «мистецтво добра і справедливості», і саме юристи покликані відстоювати цю справедливість, стояти на сторожі законності, дотримуватися принципів верховенства права», – зауважив Олександр Янович і побажав усім хорошого вечора.

Чи не найочікуванішими були виходи претенденток на звання головної вродливиці юрфаку. Дівчата здивували нестандартним підходом й постали перед залом у трьох абсолютно різних і неочікуваних образах. Ніякого дефіле в купальниках і вечірніх сукнях! Представниці правничого підрозділу з’являлися то в образі мавок, що заворожували чоловіків своєю красою і танцем, були то ніби ангели відомого бренду Victoria`s Secret», то наче казкові феї з чарівними паличками в руках чи неземні істоти-єдинороги на роликах. До речі, саме тему фантастичних створінь обрали для представлення дівчат: під час цього виходу звучали їх думки про те, чи існує щось таке неземне насправді й чи вірять вони в це.

Кульмінацією відзначення Дня юриста в УжНУ стала насичена концертна програма й обрання першої факультетської красуніРозважати гостей на вечорі взялися численні команди КВН факультету: вдало розпочали першокурсники спеціальності «Право», що назвали себе «Помазанці», їх зачин підхопили й представники «Міжнародного права» першого року навчання. Не обійшлося й без уже знаних команд «Діти Сливича» і, звісно, «Без мандата». До виступу молодого складу останньої команди приєдналися навіть ведучі, які зауважили, що найвідоміша гумористична збірна юрфаку вже має понад 7 років. Правники жартували про викладачів, повідали, який же то «юрфак стайл», продемонстрували роботу першого закарпатського ліфта «Горі-Долів» та ще багато цікавого.

Кульмінацією відзначення Дня юриста в УжНУ стала насичена концертна програма й обрання першої факультетської красуні
ССТ «Бліц»

На заході виступили ССТ «Бліц», вокалісти факультету Яна Чубирко, Владислава Авдієнко та Даніелла Якобчук, а також мукачівський вокальний ансамбль «Brevis», що співав у стилі «a capella». Для гостей показовий виступ підготували й представники Федерації боксу в Закарпатській області. Поки глядачі споглядали мужніх спортсменів, на фоні позаду них ішло слайд-шоу з фотосесії конкурсанток на боксерському рингу.

Перш ніж довідатися, хто ж завоює корону найчарівнішої «Міс», усі правники – учасники концертної програми – зібралися разом на сцені, аби заспівати «Пісню про Україну».

Крок за кроком присутні все ближче підходили до кульмінації вечора й дізнавалися, хто який титул здобуває. «Міс оригінальність» стала Богдана Фречка, Анастасія Приміч здобула титул «Міс посмішка», найчарівнішою міс визнали Аліну Шелепець. Звання «Міс дружність» надали Аліні Бокотей, «Міс грація» – Анастасії Спірідоновій, на «Міс конгеніальність» титулували Ніколь Бобаль. За артистизм відзначили Діану Антоник, найелегантнішою красунею вечора назвали Тамілу Кіян, а «Міс витонченість» стала Мар’яна Хила.

Кульмінацією відзначення Дня юриста в УжНУ стала насичена концертна програма й обрання першої факультетської красуні
Нагородження переможниці

Далі визначили першу й другу віце-міс серед чарівних юристок. Ними стали Ніколь Бобаль та Аліна Бокотей відповідно. А головна корона вечора, а також звання «Міс глядацьких симпатій» та «Міс Федерації боксу», котре на факультеті вручали вперше, дісталися Наталії Дідик.

Після насиченого святкування правники мали змогу відпочити в одному з нічних клубів Ужгорода.

Катерина Хижняк
Фото Роберта Паппа
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.