Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студентка факультету здоров’я та фізвиховання УжНУ Наталія Мага стала абсолютною чемпіонкою області з паверліфтингу!

На п’єдестал пошани також зійшли четвертокурсниця ФЗФВ Олеся Янович, п’ятикурсник медфаку Мирослав Лукеча й завідувач кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства Роман Корсак

0 125
Андрій Федорішко зі своїми вихованками Наталією Магою та Олесею Янович
Андрій Федорішко зі своїми вихованками Наталією Магою та Олесею Янович
Четверо спортсменів Ужгородського університету з секції атлетизму при кафедрі фізичного виховання змагалися в чемпіонаті області з класичного паверліфтингу в Хусті.

Серед представниць вагової категорії до 57 кг, набравши у сумі триборства 310 кг, перемогла четвертокурсниця факультету здоров’я та фізичного виховання Наталія Мага. Її досягнення стало найвищим серед жінок усіх вагових категорій, тож Наталка здобула й титул абсолютної чемпіонки Закарпаття. Серед учасниць, не важчих за 69 кг, перемогла її однокурсниця Олеся Янович.

Серед чоловіків у категорії до 93 кг бронзовим призером став п’ятикурсник медичного факультету Мирослав Лукеча. У вазі до 120 кг срібну нагороду виборов завідувач кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства факультету туризму та міжнародних комунікацій, професор Роман Корсак.

Університетські силачі продовжують підготовку до чемпіонатів України з класичного паверліфтингу серед дорослих, юніорів і студентів ЗВО, що відбудуться у Львові вже наступного місяця.

За інформацією заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Андрія Федорішка
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.