Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студентки філологічного факультету долучилися до проєкту INPRO у межах програми «Erasmus+»

Учасниці висловлюють вдячність відділу міжнародних зв’язків УжНУ та рідному підрозділу за можливість культурно розвиватися, пізнавати світ і вдосконалюватися у різних сферах

0 251
Студентки УжНУ
Студентки УжНУ
Наприкінці вересня студентки УжНУ мали змогу долучитися до проєкту від INPRO у межах програми «Erasmus+» у польському місті Жешуві. Обмін став чудовою можливістю познайомитися з цікавими людьми й поглибити навички у сфері новітніх технологій. У проєкті взяло участь близько 30 студентів з різних куточків світу. Серед учасників були представники з України, Польщі, Нігерії, Зімбабве, Казахстану, Угорщини та Кореї.

Студентки філологічного факультету долучилися до проєкту INPRO у межах програми «Erasmus+» Головною метою проєкту стало поглиблення знань і навичок у галузі стійких сучасних інновацій. Протягом 5 днів молодь досліджувала актуальні проблеми, пов’язані з використанням штучного інтелекту, дискутувала щодо переваг і недоліків впливу новітніх технологій на наше майбутнє.

Серед важливих складників проєкту – поліпшення навичок комунікації та вдосконалення рівня володіння англійською мовою. Дружна атмосфера, командна робота, групові творчі проєкти дали змогу досить швидко подолати мовний бар’єр і легко знайти спільну мову з представниками різних країн.

Цікавими були екскурсії в межах програми обміну. Першого дня гостям пощастило ознайомитися з культурними пам’ятками Жешува, прогулятися мальовничими вулицями старовинного міста. Інша половина знайомства з Жешувом полягала в дослідженні його підземної частини. Прогулянка Жешувським підземеллям (Жешувські пивниці) відкрила до огляду цікаву й пізнавальну культурну спадщину міста. Особливо захопливим було те, як вдало й майстерно поєднані сучасні технології, на кшталт світлових ілюзій, голосових ефектів, сенсорних ігор, зі старими коридорами, військовими обладунками чи звичайними побутовими предметами колишніх епох. Усе разом відтворило неймовірну атмосферу сучасного й минулого та дозволило відкрити Жешув як інноваційне місто з цікавою історією і прогресивним майбутнім.

До проєкту долучилися й студентки філологічного факультету – Анна Зубець, Вікторія Ярова, Емілія Купець та Анастасія Кенійз. У кожної залишилися неймовірні враження, позитивні емоції й незабутні спогади про цікаву пізнавальну подорож.

Студентки філологічного факультету долучилися до проєкту INPRO у межах програми «Erasmus+»Вікторія Ярова, другокурсниця філологічного факультету: «Маю тільки позитивні емоції та враження. Це мій перший досвід такої програми обміну студентів. Захопливо і цікаво. Побачила нове місто, познайомилася з різними людьми, багато комунікувала англійською мовою, що значно допомагає її розвивати. Можу додати, що я ні на мить не сумнівалася, їхати мені чи ні, адже була впевнена, що поглиблю свої знання з англійської мови».

Емілія Купець, магістрантка ІІ курсу філологічного факультету: «Участь у молодіжному обміні Erasmus+ у польському Жешуві є надзвичайно цінним досвідом для мене. Я не тільки відвідала нове місто і країну, а й знайшла однодумців, з котрими тепер підтримуємо тісний зв’язок. Ми багато спілкувалися англійською, обговорювали актуальні теми, повʼязані з використанням штучного інтелекту. Окрім цього, проєкт дав можливість познайомитися з цікавими людьми, новими культурами, вивчити по кілька слів різними мовами світу. Я надзвичайно рада, що змогла взяти участь у цьому обміні, котрий обʼєднує різних людей, але зі схожими цінностями й поглядами».

Анастасія Кенійз, магістрантка-другокурсниця філологічного факультету: «Обмін у Польщі був захопливим і позитивним досвідом, який розширив наші горизонти, збагатив знання. Erasmus+ надав чудову можливість дізнатися більше про штучний інтелект, спілкуватися англійською, познайомитися з цікавими людьми з різних країн, що розширило наші горизонти й відкрило нові можливості. Вражена і задоволена!»

Студентки філологічного факультету долучилися до проєкту INPRO у межах програми «Erasmus+»Тож проєкт залишив неймовірні враження в наших учасниць, адже саме завдяки йому їм удалося отримати чимало корисної інформації, поглибити знання й цікаво провести час у колі друзів та однодумців.

Студентки філологічного факультету висловлюють неабияку вдячність відділу міжнародних зв’язків УжНУ та рідному підрозділу за можливість культурно розвиватися, пізнавати світ і вдосконалюватися у різних сферах.

За інформацією Анни Зубець,
студентки ІІ курсу філологічного факультету
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.