Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

УжНУ оголошує набір на нову спеціальність «Дошкільна освіта»

0 211

УжНУ оголошує набір на нову спеціальність «Дошкільна освіта»

Як первинна ланка єдиної системи виховання та навчання, дошкільна освіта є справжнім фундаментом формування і становлення особистості. Саме на кафедрі загальної педагогіки та педагогіки вищої школи факультету суспільних наук відтепер можна здобути престижну освіту – вперше проводиться набір на нову спеціальність (012) «Дошкільна освіта» у галузі знань 01 Освіта/Педагогіка.

Ця освіта дасть глибокі теоретичні знання, допоможе оволодіти практичними вміннями і навичками, необхідними для організації сприятливого освітнього простору для розвитку особистості дитини в дошкільних закладах.

Доценти й професори кафедри в процесі навчальної і виховної діяльності підготують висококваліфікованих, конкурентоспроможних педагогічних працівників, готових до навчання і виховання дітей раннього і дошкільного віку в закладах системи освіти.

УжНУ оголошує набір на нову спеціальність «Дошкільна освіта»

Набір здійснюється на денну форму навчання (термін навчання: 01.09.2021 – 30.06.2025 (3 роки 10 міс.), термін подачі заяв: 14.07.2021 – 23.07.2021, ліцензійний обсяг: 25 місць; та заочну форму навчання (термін навчання: 01.09.2021 – 30.06.2026 (4 роки 10 міс.), термін подачі заяв: 14.07.2021 – 12.08.2021, ліцензійний обсяг: 15 місць.

Випускники спеціальності «Дошкільна освіта» здобудуть кваліфікацію «Бакалавр дошкільної освіти» та зможуть обіймати такі посади: вихователь дошкільного навчального закладу, вихователь-соціальний робітник у роботі з дітьми з особливими потребами, методист з фізичної культури, методист-валеолог, гувернер, вихователь-методист, практичний психолог, методист з дошкiльного виховання, фахівець з дошкільного виховання, організатор культурно-дозвіллєвої діяльності.

Ознайомитися з освітньо-професійною програмою можна на сайті УжНУ за посиланням.

УжНУ оголошує набір на нову спеціальність «Дошкільна освіта»Випускники спеціальності «Дошкільна освіта» мають право продовжити навчання на другому (магістерському) рівні вищої освіти на кафедрі загальної педагогіки та педагогіки вищої школи факультету суспільних наук УжНУ, яка здійснює підготовку другого (магістерського) рівня вищої освіти у галузі знань 01 – Освіта. Педагогіка за спеціальністю 011 – Освітні, педагогічні науки (Організація дошкільної освіти).

Чекаємо на Вас!

Вл. інф.
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.