Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Волонтери Ужгорода і заступник міського голови Василь Гомонай зустрілися для координації спільних дій

Правоохоронні органи просять голів ОСББ перевірити дахи, відтак опломбувати – поставити печатку з датою і підписом, що полегшить наступний контроль

0 184

Волонтери Ужгорода і заступник міського голови Василь Гомонай зустрілися для координації спільних дій

В Ужгороді згуртувалося дуже багато ініціатив – і старих, і нових,  тож потрібно розуміти, хто за що конкретно відповідає, й систематизувати інформацію. Для цього сьогодні, 26 лютого, зібралися волонтери і влада Ужгорода, зокрема заступник міського голови Василь Гомонай.

Обговорили ситуацію із зустріччю людей із інших регіонів залізничним сполученням. Потяги запізнюються. Коли приїжджає, оголошують, що є представник від міськради, є банер, черговий. Групу з 5–10 везуть у Совине гніздо. Наразі великого напливу нема: багато хто не може виїхати з міст, проте очікувати варто ще більшого потоку. На в’їзді в область черги. Волонтери налагоджують роботу щодо кордону, де теж черги.

Волонтери Ужгорода і заступник міського голови Василь Гомонай зустрілися для координації спільних дій

Зробили запас на поселення: підготували школи, садочки, обігріли спортзали. Приміщення є, потрібні ліжка. У пріоритеті – гуртожитки університету. Також треба зібрати палети, які можна використати як ліжка й накрити матрацами. Домовилися про координацію роботи, щоб знати, хто за який напрямок відповідає.

Правоохоронні органи також просять допомагати, голів ОСББ зокрема: перевірити дахи, відтак опломбувати – поставити печатку з датою і підписом, щоб не обстежувати постійно весь дах, а контролювати тільки пломби. Жителям будинків – розчистити підвали будинків, прибрати, щоб там можна було в разі потреби сховатися.

Для більш детального пропрацювання ситуації й координації дій сьогодні буде додаткова зустріч.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.