Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Запрошуємо до участі в І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування

Реєстрація учасників уже розпочалася і протриває до 23 березня

0 341

Запрошуємо до участі в І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування

4 квітня на базі факультету інформаційних технологій Ужгородського університету відбудеться І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування. Тож запрошуємо позмагатися учнівські та студентські команди Закарпатської області.

Відзначимо, що команди шкільного дивізіону йтимуть окремим заліком. Реєстрація учасників уже розпочалася на сайті студентської першості світу та на сайті Всеукраїнської студентської олімпіади і триватиме до 23 березня. І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування є одночасно 1/8 фіналу Міжнародної олімпіади.

Запрошуємо до участі в І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з програмуванняУчасть в олімпіадах розвиває такі якості, як спритність і нестандартність мислення. Навіть найлегше завдання або найпростіший алгоритм двоє програмістів реалізують по-різному. Реалізація ідей – це своєрідний спосіб їх викладу за допомогою однієї з дозволених на олімпіаді мов програмування, яка є тільки інструментом. Навряд чи вдасться знайти двох письменників, які зможуть створити однаковий твір на запропоновану тему, хоча кожен використовуватиме ті самі інструменти – засоби людської мови. Таку аналогію можна провести і з іншими творчими професіями – художника, скульптора, музиканта.

Нагадаємо, що минулого року студентський гурт факультету інформаційних технологій УжНУ UzhNU_KSUV* (Марк Міхно, Ольга Крамаренко, Олексій Рубан, тренери – Сергій Вапнічний, Олександр Міца) та учнівська команда Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів s_Uzh_Hutsuls (Олег Навер, Андрій Симкін, Василь Меренич, тренер – Сергій Вапнічний) вибороли І місце серед команд Західної України на ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з програмування, який проходив у Львові.

Тож запрошуємо до участі в цьому креативному змаганні!

За інформацією завідувача кафедри інформатики та
фізико-математичних дисциплін, доцента Олександра Лавера
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.