Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Збірна УжНУ здобула перемогу в обласній універсіаді з легкоатлетичного кросу

Команда Ужгородського університету була сформована з трьох студентів факультету здоров’я та фізичного виховання – Мирослави Цап, Наталії Шозди, Павла Клима – та представника факультету суспільних наук Михайла Жменяка

0 381

Збірна УжНУ здобула перемогу в обласній універсіаді з легкоатлетичного кросу

Щойно завершилася VIII обласна універсіада, як стартувала наступна – дев’ята. Перший етап змагань – з легкоатлетичного кросу – відбувся у місті Мукачеві. Команди суперників від кожного навчального закладу формувалися з 4 представників (2 дівчат та 2 юнаків). Свої сили студенти випробували в двох окремих категоріях – виші І й ІІ рівнів акредитації та ІІІ і IV.

Дівчата мали подолати відстань 1000 метрів, хлопці – вдвічі більшу. Командний залік визначався за найменшою сумою виборотих місць. Якщо ж колектив учасника не виставляв, то автоматично опинявся на останньому місці.

Команда Ужгородського університету була сформована з трьох студентів факультету здоров’я та фізичного виховання (Мирослава Цап, Павло Клим, Наталія Шозда) та представника факультету суспільних наук (Михайло Жменяк).

Збірна УжНУ здобула перемогу в обласній універсіаді з легкоатлетичного кросуУ підсумку збірна нашого університету зуміла здобути загальне 1-е місце серед обласних вишів ІІІ–ІV рівнів акредитації. Мирослава Цап завоювала золоту нагороду, Наталія Шозда була третьою, обоє наших юнаків теж стали переможцями змагань. Спортсмени отримали грамоти, медалі та кубок.

Представниками команди Ужгородського університету на змаганнях були також старший викладач кафедри фізичного виховання Василь Кевпанич та завідувач цієї кафедри доцент Іван Маріонда.

Юрій Піясюк
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.